Як виглядає і чим займається дочка Наталії Сумської, яка не поступалася талантом братові В’ячеславу Хостікоєву

Наталія Сумська — талановита зірка, яка віртуозно поєднала материнство та кар'єру. Втім, її старша донечка та головна наступниця від слави і популярності відмовилася.

Легендарна Наталія Сумська привела у світ двох талановитих дітей: дочку Дарину та сина В’ячеслава. Якщо хлопець нині за рівнем майстерності може конкурувати навіть своїм батькам, то ось наступниця акторки попрощалася зі сценою та з публічним життям в принципі.

Що сталося з дочкою Наталії Сумської?

Старшу дитину зірки звуть Дарина Мамай-Сумська. Вона народилася у першому шлюбі своєї мами. Зростаючи у творчій родині мами-акторки і тата-кінооператора, вона мала всі шанси стати наступною суперзіркою телеекрана, адже, окрім того, що з дитинства перевтілювалася у різноманітні образи, володіла кришталево чистим голосом. До речі, її ненька також вміє дуже гарно співати.

Проте, така перспективна дівчина та надія пані Наталії раптово зникла з медійного простору. Всі не могли зрозуміти, що ж трапилося з нею, і лише у 2021-му Сумська-старша з сумом розповіла, що ж відбулося у житті її єдиної дочки. Виявляється, вона втратила свого коханого і не змогла впоратися з трагедією. Зовсім молодою, Дарина вирішила відмежуватися від усього світу. За словами її неньки, вона навіть не працює, а просто живе поруч своєї рідні.

Донька Наталії Сумської
Донька Наталії Сумської

Була також інформація про те, що пані Мамай має дочку. Виховання та турбота також лягли на плечі знаменитої бабусі. Втім, дружина Хостікоєва не нарікає на свою долю. Анатолій також ні словом, ні пів словом не обмовився про те, що його падчерка обрала собі життя затворниці. Він завжди підтримував обраницю, і ще на початку стосунків прийняв повністю все її минуле без виключення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини