Рубрики: Фото

Майже неможливо впізнати: Катерина Репяхова показала архівні фото з дитинства до пластики

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала архівні фото зі свого дитинства, де можна побачити її справжнє обличчя до купи пластики.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не припиняє змінювати своє обличчя. Блогерка вже зробила собі ринопластику, виправила підборіддя, вколола губи та частенько відвідує косметолога. Крім цього, в планах дівчини зробити собі збільшення молочних залоз, але з цим Катерина поки не поспішає – каже, що для всього свій час.

Ринопластику зірка зробила зовсім нещодавно, але прихильники вже й не згадають, як обличчя Катерини виглядало до операції. Блогерка вирішила опублікувати архівні фото зі свого дитинства, на яких складно впізнати ту Катерину, яка кожного дня зʼявляється у сторіз в Інстаграм.

Катерина Репяхова показала архівні фото до пластики

Кумедний чубчик, носик “картоплею” та подовжене каре – це Катерина Репяхова в юності. Фотографії зірка опублікувала на честь зустрічі зі своєю улюбленою племінницею, тому дівчинка також присутня на кожному з цих фото.

“Моя повнолітня любов в Києві”, – підписала знімки Репяхова.

Катерина Репяхова показала архівні фото до пластики

Раніше блогерка була задоволена своєю зовнішністю і не хотіла нікого змінювати. В соціальних мережах Катерина розповідала, що їй дуже подобається її носик ,бо він особливий, але з часом дівчині перестало подобатись своє відображення в дзеркалі, тому вона наважилась на зміни. Варто зазначити, що найголовніше – це почати з прийняття себе. Якщо ви приймаєте себе з недоліками, але змінюєте щось, що не подобається іншим людям – це не здорово.

Якщо ж ви себе приймаєте, але у власних очах хочете виглядати краще – тоді проконсультуйтеся з спеціалістами, які підкажуть вам, чи це справді варто зробити.

Поділитися