“Операції не минути”: 29-річна Катерина Репяхова розповіла про проблеми з серцем у 57-річного Віктора Павліка

Українська блогерка Катерина Репяхова розповіла прихильникам в Мережі про проблеми з серцем у Віктора Павліка і зізналася, що не обійтися без операції.

У житті Віктора Павліка та Катерини Репяхової було чимало труднощів та скандалів, навколо яких вони крутилися. Не дивлячись на велику кількість не дуже приємних ситуацій, подружжя продовжують жити разом і будувати міцні стосунки, а також Катерина з Віктором виховують спільного сина, якого вони лагідно називають Михасиком.

Однак, зі здоровʼям в одного з членів родини все складається не найкращим чином. Катерина Репяхова розповіла прихильникам в Мережі про те, що у Віктора Павліка є певні проблеми зі здоровʼям.

“Вік дає про себе знати, але я все одно його люблю”, – написала Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка

Тим часом Павлік почав скаржитися на те, що у нього під час походів до лазні сильно темніє в очах і він не дуже добре себе почуває, а так бути не повинно, тому чоловік у компанії коханої дружини відвідав лікарню для того, щоб здати всі необхідні аналізи.

Після аналізів чоловікові заборонили відвідувати лазню та артист повідомив, що він ходить під ризиком смерті. Саме так чоловік повідомив коханій, що йому потрібно робити операцію на серце. Катерина одразу поділилася відповідною інформацією зі своїми прихильниками, в надії знайти там підтримку і написала, що вона все одно вірить у краще і сподівається, що у них все буде добре.

“Щодо чоловіка. В мене передчуття, що все буде добре і він нас всіх зможе пережити. Не вірю в погане”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка

Сподіваємося, що операція, яка запланована на осінь пройде успішно і Віктор Павлів буде добре себе почувати, а поки рекомендуємо кожному слідкувати за своїм здоровʼям і не тягнути з візитом до лікаря, якщо вас справді щось турбує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини