Ольга Сумська показала, як виглядала у молодості: ні сестрі Наталії, ні обом дочкам така врода не передалася

Відома акторка Ольга Сумська показала, якою була у молодості, ще раз довівши, що не дарма прихильники її вважають найкрасивішою. Дізнайтеся, як виглядала знаменитість до всеукраїнської слави.

Акторка Ольга Сумська з юних років підкорює світ театру та кіно, а першу роль здобула у 1983-му, коли їй було всього лиш 17. А у 2017-2018-х була вже номінована у премії “Viva! Найкрасивіші”. Нещодавно знаменитість показала рідкісні світлини часів своєї молодості, показавши, що недарма її вроду так високо оцінювали.

У сторіз популярна білявка виставила кадри з фільму “Чотири листи фанери”, показавши образ 1990-х з розпущеними локонами. У схожому стилі вона була на зйомках серіалу, який прославив її на всю Україну “Роксолану”.

Ольга Сумська показала рідкісне архівне фото часів молодості

Цікаво, що Ольга ніколи не проявляла позитивних поглядів на уколи краси чи хірургічні підтяжки. Вона не раз говорила, що їй не подобається штучна врода, особливо, коли жінки натягують шкіру біля очей, аби не було гусячих лапок. На її погляд, так пані роблять з себе справжніх шулік. Собі, звісно, ніколи не наважиться такі зміни впровадити.

За словами Сумської вдома можна підтримувати свою красу підручними засобами. Фірмова маска акторки — із сметани. Робить її шарами, лишає на 20 хвилин та отримує шкіру, як у немовляти. Для того, щоб обличчя було моложавим, вона робить масляну процедуру: на змочений у ромашковій настоянці крапає кілька крапель оливкової олії, далі протирає личко.

Ольга Сумська розповіла про дітей за кордоном
Ольга Сумська показала рідкісне архівне фото часів молодості

За волоссям доглядає також своїми особистими методами. Для гладеньких та пружних локонів робить маску з меду та гірчиці, у пропорції 2:1 та додає води. Витримавши 40 хвилин, змиває теплою водою. Навіть попри свій шалений графік встигає приділяти час для догляду за собою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини