В коротких шортах та стильному топі: дружина Іраклі Макацарії показала струнку модельну фігуру після пологів

Дружина екс-Холостяка Іраклі Макацарії Ліза Чічуа 2 місяці тому стала мамою, а вже хизується в Мережі фотографіями своєї стрункої та витонченої фігури.

Понад 2 місяці тому молода дружина колишнього учасника реаліті-шоу про кохання “Холостяк” Іраклі Макацарії Ліза Чічуа стала мамою прекрасного хлопчика. Ні для кого не секрет, що відновлення після пологів може бути дуже довгим, але це точно не про Лізу. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як дівчина виглядає зараз.

Дружина Іраклі опублікувала фото, на якому можна добре роздивитися її фігуру. Зіркова дружина позує у коротких шортах та топі і немає жодного натяку на зайві кілограми. Варто зазначити, що не кожна жінка може так швидко відновитися після пологів, тому такий результат заслуговує окремої поваги.

Ліза Чічуа показала струнку фігуру після пологів
Ліза Чічуа показала струнку фігуру після пологів

Фотографію Лізі зробила її подружка, з якою вони вирішили вийти на прогулянку і зробити неочікувану фотосесію. Хоч на фото дуже мало світла, але це не скасовує того факту, що Чічуа бездоганно виглядає.

До слова, Ліза та Іраклі вперше побачилися 22 серпня на концерті в Батумі і до зустрічі зі своєю майбутньою дружиною чоловік не вірив у кохання з першого погляду. Побачивши Лізу він одразу зрозумів, що це його кохана людина. Дівчина ж сприймала його як свого друга, але з часом також почала закохуватися.

Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чічуа

Того вечора Іраклі не вдалося особисто з нею познайомитися, бо Ліза була на концерті зі своєю родиною. Після того вечора чоловіка не покидало бажання написати їй бодай якесь повідомлення і він зрозумів, що якщо не зробить цього – до кінця життя шкодуватиме, що не наважився на це.

Завдяки сміливості чоловіка стало на одну щасливу родину більше. Іраклі – справжній приклад того, що не потрібно боятися робити перший крок на зустріч своєму щастю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини