Джамала показала обличчя зблизька: покусані вуста, нерівна шкіра та крупна родимка — ніхто не ідеальний

Співачка Джамала опублікувала нове фото у сторіз, на якому засвітила, як виглядає її шкіра без макіяжу і гриму. Різницю помітно неозброєним оком.

Неймовірна артистка та переможиця Євробачення, Джамала, завжди вирізнялася неповторною східною вродою. Знаменитість не була помічена у косметологічних маніпуляціях з уколами краси, а тим паче у підтяжках. І це стає ще більш зрозуміло після кадрів зблизька, які вона нещодавно показала в Інстаграмі.

Зірка не соромиться того, що має нерівний шкіру та не прагне підколювати вуста. Не хоча приховувати і свої родимки.

Джамала показала обличчя зблизька без гриму та фотошопу

Як доглядає за собою Джамала?

Своїми секретами краси співачка ділилася ще до повномасштабного вторгнення. Виявляється, її б’юті-рутина включає у себе загалом одні масажі. До уколів дійсно не звертається, адже їй допомагають і звичайні процедури. Також відвідує співачка коригуючі активності для тіла. 3-4 рази на тиждень обов’язково ходила також на масажі, які підтримують контур її талії. Це не дивно, що саме таким чином знаменитість підтримує себе у формі, адже вона двічі народжувала та має шалений графік виступів і поїздок.

Джамалу розкритикували за виконання гімну
Джамала показала обличчя зблизька без гриму та фотошопу

Ну, і не можна упустити, що вроду Джамала змогла зберегти ще й тому, що веде здоровий спосіб життя. Як мати та як вокалістка вона зовсім не дозволяє собі вживати міцних напоїв. Звісно, не має місця у її житті і палінню.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала примудрилася опинитися у центрі скандалу з виконанням гімну України. Зірка розбурхала дискусію серед українців, які стверджували, що наш славень нікому не слід співати на свій манір, додаючи джазових фішок чи своїх вокальних особливостей. Проте, за знаменитість заступилися колеги та її численні прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини