Рубрики: Фото

Тіна Кароль повторила легендарне фото з Євгеном Огіром: замість чоловіка — син Веня, який виріс копією тата

Тіна Кароль повторила фото, яке свого часу облетіло всі модні журнали та завірусилося в інтернеті. На цей раз світлину було зроблено, на жаль, без Євгена Огіра. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Неймовірна Тіна Кароль досі не може повністю відпустити свого коханого Євгена Огіра. Зірка поділилася у мережі щемливим листом до обранця, у якому висловила всі почуття і тугу за милим. Така публікація дуже символічна, адже сьогодні, 14 серпня, у покійного — День народження. Він міг би відзначати свої 43-ті іменини, але хвороба забрала його життя.

Тіна Кароль з сином Венею зробила фотосесію на честь Євгена Огіра

На честь свого обранця поп-діва повторила легендарну світлину, але замість покійного Жені — його син. Веніамін виріс дуже схожим на свого тата: такий самий високий, чорнявий і з безмежно добрими очима.

“Ми 10 років, усвідомлення цього неможливе, слідуємо за твоєю зіркою. Ти бився за життя відчайдушно у всіх на очах, у моїх руках”, — гірко написала Тіна.

Тіна Кароль з сином Венею зробила фотосесію на честь Євгена Огіра

Також артистка зазначила, що вона разом з сином продовжує жити, але у серці завжди є її коханий. Помітно, що зірка досі переживає втрату, адже вона написала, що з милим — назавжди разом.

Крім цих світлин, у себе на сторінці в Інстаграмі Кароль показала нові фото з підрослим Веніаміном. Неозброєним оком видно, як за останній рік змужнів хлопець. Він тепер набагато вищий за маму. Продовжує навчатися юнак у Британії, куди його відправили ще зовсім маленьким. Знаменита матуся не раз говорила про те, що її наступник приносить додому відмінні результати, а в англійській мові і взагалі обскакав її давним-давно.

Нагадаємо, що Тіна Кароль простилася зі своїм чоловіком Євгеном Огіром у квітні 2013-го року. Обранець поп-діви так і не зміг подолати онкозахворювання. Слідом за ним з життя пішов і його батько.

Поділитися