Рубрики: Фото

Павло Зібров показався з 26-річною дочкою-красунею: як виглядає наступниця золотого голосу країни

Відомий співак Павло Зібров показався на публіці зі своєю дочкою. Дізнайтеся, як виглядає наступниця видатного співака, чим займається та чи збирається заміж.

Відомий артист та легенда багатьох поколінь Павло Зібров показав, як виглядає нині його дочка Діана. Співак опублікував в Інстаграмі спільне фото зі своєю маленькою принцесою. Ну, а супроводжувала вона тата не лише, як наступниця, а у ролі піар-менеджерки. Подія для родини зірки — непересічна. Він отримав Орден Золотого Тріумфального Сокола. Цією нагородою відзначають українців, які мають особисті досягнення і перемоги для честі, незалежності Батьківщини.

Павло Зібров познайомив фанатів за своєю дочкою

Виконавця привітали у мережі, а ще відзначили у коментарях, яку красуню він виховав. Прихильники пишуть:

  • “Ваша творчість та особистість, вартує всіх існуючих нагород”
  • “Павле Миколайовичу, щиро вітаю вас. Ви просто неперевершений виконавець. Дякуємо вам за вашу творчість. Також бажаю ще нових досягнень”
  • “Ви і донечка просто супер-пупер! Гідну зміну собі виховали!”
  • “Щиро вітаю!!! Разом до Перемоги! Віра, Надія та Любов хай буде завжди!”

Що відомо про дочку Павла Зіброва?

Діана Павлівна народилася у 1997-му році. Привів співак свою донечку у світ бувши у другому шлюбі зі своєю коханою Мариною. Працювати з батьком стала у вельми молодому віці, але посада і робота їй дуже просто не дається. Вона — звичайна співробітниця у компанії тата та чимало зусиль докладає, аби його ім’я звучало у медіа і мережі.

Павло Зібров познайомив фанатів за своєю дочкою

Було відомо, що наступниця зірки має нареченого, але чи переросли їхні стосунки у шлюб — Зібров не розповідає, хоча й натякав раніше, що коли у житті його родини станеться визначна подія, то він обов’язково поділиться нею з фанатами.

Поділитися