Рубрики: Фото

Дружина Зінченка показала фігуру через 2 місяці після пологів: “Не перестаю дивуватися”

Українська журналістка Влада Седан два тижні тому народила дитину від Олександра Зінченка. Дівчина показала свою післяпологову фігуру в Мережі.

Влада Седан підкорила серце Олександра Зінченка настільки, що стала його коханою дружиною і народила йому вже не одну дитину. 2 тижні тому зіркова журналістка вкотре стала мамою і приголомшила прихильників своєю фігурою після пологів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає Влада зараз.

Дівчина опублікувала відповідне відео у соціальних Мережах, на якому можна побачити її струнку фігуру. За вагітність Влада набрала 11 кілограмів, але вже їй вдалося скинути цілих 9 кілограмів. Такий результат просто приголомшує і надихає навіть тих дівчат, які ведуть боротьбу із зайвою вагою без вагітності.

“Як же все таки жіночий організм унікально влаштований. Не перестаю дивуватися трансформаціям жіночого тіла”, – каже Влада.

Влада Седан похизувалася фігурою після пологів

2 серпня 2023 року у подружжя Зінченків народила друга донечка. Сталося так, що дівчинка народилася наступного дня після дня народження старшої доньки Єви – дівчинка святкувала іменини 1 серпня, а вже за декілька годин дізналася про появу на світ своєї сестрички. Прихильники Олександра назвали його справжнім ювеліром.

Нагадаємо, Олександр Зінченко та Влада Седан розпочали свої стосунки досить випадково. Після перемоги збірної України проти Сербії дівчина брала інтервʼю у футболістів, а Олександр був настільки переповнений емоціями, що поцілував журналістку у прямому ефірі.

Пізніше чоловік зізнався, що у них з Владою стосунки, в яких вони дуже щасливі. Пара почала багато подорожувати та проводити разом багато часу, а потім Олександр наважився зробити дівчині пропозицію.

Поділитися