Рубрики: Фото

Кохання зі всіх сторін: Володимир Дантес показав рідкісні фото з коханою Дашею Кацуріною

Пара Володимира Дантеса та Даші Кацуріної все частіше збирають в Мережі багато приємних коментарів, але зірки дуже рідко публікують спільні фото.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна будують своє спільне життя з 2022 року. Закохані рідко публікують спільні фото, тому Володимир Дантес на честь Дня Незалежності України вирішив потішити прихильників спільними фотографіями з його коханою.

В описі під фото чоловік поділився власними роздумами про незалежність. Дантес каже, що ніхто не просив про навʼязування інших цінностей, поради чи якісь підказки. Український народ повинен бути вільним, зібраним та могутнім як ніколи, не звертаючи уваги на поради зі сторони.

“Зараз руйнують країну, а ми, витерши сльози, з музикою, сміхом та любовʼю один до одного відновлюємо і робимо ще краще”, – пише Володимир Дантес.

Володимир Дантес опублікував спільне фото з Кацуріною

На спільному знімку з Кацуріною артист виглядає дуже щасливим. Даша ніжно обіймає коханого, а він сміється чи від того, що вона говорить йому щось на вухо, чи просто від того, що вона знаходиться поряд. Рестораторка у коментарях під постом написала, що мріє побачитись з чоловіком, тому можна зробити висновки, що зіркова пара будують свої стосунки на відстані.

Даша разом з дітьми від колишнього чоловіка Міші Кацуріна зараз проживає за кордоном. Для особистої безпеки та безпеки її дітей Кацуріна вирішила тимчасово переїхати, але дівчина все ж навідується до України до свого коханого.

Що стосується колишнього чоловіка – вони підтримують звʼязок лише для спільного виховання дітей. Міша Кацурін зовсім нещодавно одружився з колишньою Володимира Дантеса Надею Дорофєєвою і планує своє щасливе подружнє життя окремо від своїх колишніх партнерів.

Поділитися