Рубрики: Фото

Ксенія Мішина вперше показала свого батька: тепер зрозуміло, чому актриса покохала високого Олександра Еллерта

Відома українська актриса Ксенія Мішина вперше показала свого батька своїм шанувальникам. Знаменитість опублікувала світлину з батьками з відпочинку за кордоном

Ксенія Мішина, відома українська актриса, давно здобула свою популярність. Сьогодні зірка продовжує професійну діяльність, а також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, знаменитість часто ділиться зі своїми підписниками цікавими фотографіями та розповідями про те, що відбувається в її житті.

Так, наприклад, нещодавно актриса відправилась на відпочинок в Ізраїль. У поїздку вона з собою взяла свого сина Платона. Знаменитість приїхала до своєї прабабусі, а заодно зустрілась зі своїми мамою та батьком. Світлинами з найріднішими актриса поділилась у своєму Інстаграм-блозі. Ксенія Мішина вперше в житті показала, як виглядає її рідний тато.

Ксенія Мішина вперше в житті показала свого батька шанувальникам

На опублікованих кадрах можна побачити, що батько відомої української актриси має високий зріст і статну зовнішність. Разом сім’я відпочила в одному з міст Ізраїлю. Ксенія Мішина з батьками та сином Платоном прогулялись різними цікавими туристичними місцями та насолодилась компанією одне одного.

З яскравих усмішок і щасливих виразів обличчя можна зробити висновок, що знаменита українська актриса та її рідні люди дуже раді нарешті побачити одне одного. Батьки Ксенії Мішиної після 2014 року проживали у Криму, тому зіркова родина бачилась не так часто, як хотіла би.

Як виглядають батьки відомої української актриси Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса Ксенія Мішина брала участь у реаліті-шоу “Холостячка”. У рамках проєкту знаменитість познайомилась зі сценаристом і коміком Олександром Еллертом. Він став переможцем першого сезону реаліті та деякий час зіркова пара зустрічалась. Втім, врешті-решт знаменитості розлучились. Неозброєним оком видно, що за зростом Еллерт схожий на батька своєї колишньої дівчини.

Поділитися