Рубрики: Фото

Співачка Alyosha показала вже дорослу донечку від Тараса Тополі: точна копія зіркового батька

Українська співачка Alyosha рідко показує в Мережі фото маленької донечки від Тараса Тополі. Цього разу зірка вирішила похизуватися, як виросла дівчинка Марія.

Артисти української сцени Тарас Тополя та Alyosha разом вже цілих 9 років. Пара виховує аж трьох дітей, але не всіх можна побачити у соціальних мережах на постійній основі. Чомусь співачка приховує найменшу доньку Марію від очей прихильників, але деколи вона може зробити виключення з правил і показати малечу у соціальних Мережах.

Стосунки лідера гурту “Антитіла” Тараса Тополі та співачки Alyosha почалися досить цікаво та романтично. Вперше вони зустрілися в одному із продюсерських центрів, але момент зустрічі не тривав навіть 30 секунд. Після цього майбутня пара зустрілися на одному з концертів, де після виступу всі артисти зібралися разом, а Тарас почав читати вірш Тараса Шевченка замість того, щоб сказати святковий тост. Це дуже вразило співачку і вона ще довго не могла відійти від такого експіріенсу.

Донька Тараса Тополі та співачки Alyosha

Після цього пара почала пізнавати один одного ближче. Букетний період був надзвичайно прекрасним, як зізнаються артисти, тому в результаті звичайні стосунки закінчилися весіллям в 2013 році. Того ж року на світ зʼявився перший син подружжя, якого вирішили назвати Романом. Через 2 роки у подружжя народився менший син Марк, а потім Тарас разом з Alyosha почали мріяти про донечку.

Чи то велика сила думки зіграла, чи звичайне співпадіння, але в 2020 році Alyosha стала мамою втретє – зірка народила донечку, яку назвали Марією. Зірки кажуть, що саме діти стали тим зʼєднувальним механізмом, заради якого вони намагаються бути краще. Якби не вони, то, швидше за все, вони б вже давно розʼїхались та розлучилися.

Alyosha зі своїм чоловіком Тарасом Тополею
Поділитися