Рубрики: Фото

Лілія Ребрик замилувала кадрами з маленькою дочкою від Андрія Дикого: справжній пупс з кругленькими щічками

Лілія Ребрик відсвяткувала 11-й День народження своєї старшої дочки та поділилася з прихильниками архівними кадрами з перших років життя своєї маленької принцеси.

Відома телеведуча Лілія Ребрик зробила чарівну підбірку у сторіз на своїй особистій сторінці в соціальних мережах, поділившись зі своїми прихильниками рідкісними кадрами з сімейного архіву. На відео видно її старшу доньку Діану, яка тоді ще була зовсім маленькою. Дівчинка виглядала як чарівний пупсик, з невеликим носиком, округлими щічками та довгими віями.

Лілія Ребрик показала архівне відео зі своєю старшою дочкою

Проте час летить неймовірно швидко, і тепер ця маленька манюня вже виростає в чарівну красуню. На своє 11-річчя вона вражає своїм зовнішнім виглядом, залишаючись при цьому справжньою копією своєї талановитої матері. Лише волосся темне, як у тата. Щаслива мама Лілія Ребрик не може стримати свою гордість і радість від своєї доньки.

Лілія Ребрик показала архівне відео зі своєю старшою дочкою

Не тільки зовнішнім виглядом, але й талантами молода дівчинка продовжує дивувати, адже попри свій зовсім юний вік, дівчинка вже пробувала себе в акторській майстерності. Не дивно, що її здібності успадкувала не тільки від своєї матері, а й від батька — відомого хореографа Андрія Дикого. Майбутня зірка вже виявила неймовірний інтерес до танців та мистецтва взагалі, розвиваючи свої здібності з кожним днем. А крім всього, наступниця селебріті росте справжньою модницею.

Безумовно, родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого є чим пишатися, спостерігаючи за тим, як їхня маленька принцеса перетворюється на чарівну особистість. Артистизм Діани помітно неозброєним оком, адже вона — одна з головних героїнь маминих сторіз та публікацій в Інстаграмі. Чекаємо на нові здобутки та досягнення юної зірочки у світі мистецтва!

Поділитися