Рубрики: Фото

Ще не говорить, а вже на сцені: Віктор Павлік виступив разом з сином від Репяхової. Росте справжня зірка

Віктор Павлік здивував фанатів, коли вийшов на сцену не один. Він чи не вперше виступив разом зі своїм крихітним сином Михасиком, якому всього 2 рочки.

Зірковий український співак Віктор Павлік вразив своїх прихильників незабутнім виступом разом зі своїм 2-річним сином Михайлом, якого він виховує разом із Катею Репяховою, своєю 4-ю дружиною. Під час одного зі своїх концертів артист вивів свого маленького наступника на сцену, і з радістю представив його глядачам, сказавши:

“Це мій син Михасик”, — та попросив оплесків для карапуза.

Віктор Павлік замилував кадрами виступу з 2-річним сином

Малюк неодмінно став центром уваги публіки своїми неймовірно симпатичними та безконечно чарівними дитячими витівками. На сцені він не стримував своїх емоцій: не плакав, а лише бавився, посміхався та крутився, як дзиґа. Незважаючи на всю увагу, хлопчик бажав лише одного — бути поруч з мамою. Карапуз часто повертав свій погляд до Каті Репяхової, смішно показуючи, що він хоче до неї, і батько це відчув. Він покликав свою обраницю, попросив прихильників поаплодувати їй та “вручив” маля.

Віктор Павлік замилував кадрами виступу з 2-річним сином

Цей момент став не тільки незабутнім для Віктора Павліка та його сина Михасика, але й розчулив серця прихильників виконавця. Він продемонстрував, що сімейні цінності завжди перебувають на першому місці для нього, і що родинні миті разом з найближчими дорогоцінні найбільше.

Михасик вже став справжньою зіркою в інтернеті завдяки своїй милій вроді та незрівняному характеру. Проте не все так ідеально у житті зіркого карапуза. Зараз його мама активно водить по заняттях з розвитку та лікарями, адже хлопчик не заговорив вчасно та ігнорував всі розвивашки, які йому брала популярна ненька.

Цей виступ разом з батьком обов’язково залишиться в пам’яті Віктора Павліка та його прихильників як один із найдорожчих митей їхнього життя.

Поділитися