“Вдихаю місто кохання”: фітнес-тренерка Марина Божемська похизувалася відпочинком в Парижі

Марина Божемська, яка розлучилася з В'ячеславом Узелковим і вже встигла завести нові романтичні стосунки, днями відправилась в Париж на відпочинок.

Марина Божемська не перший рік є фінтес-тренером та експертом з правильного харчування. Раніше, дівчина була дружиною В’ячеслава Узелкова. Після розлучення екс-кохана спортсмена почала активно подорожувати та показувати фотографії зі свого відпочинку. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як зірка днями відпочивала в Парижі.

Відомо, що цю романтичну подорож Марині подарувала її молодша сестра Емілія. Дівчина проживає разом зі своїм чоловіком в Ізраїлі, тому вирішила потішити свою старшу сестру таким приємним подарунком. Марина встигла показати вид з вікна свого готельного номера і як вона насоложується свіжим повітрям з невеличкого балкончика.

“Вдихаю місто кохання”, – написала Марина.

Марина Божемська показала фото з відпочинку
Марина Божемська показала фото з відпочинку

Схоже, Марині не вистачає кохання після розлучення з В’ячеславом Узелковим. Влітку зірка зізналася, що в неї в житті з’явився чоловік, з яким вона познайомилась завдяки своїй доньці, але про особистість свого нового коханця дівчина не роповіла. Як каже Божемська, вона тепер обережно ставиться до стосунків і не хоче поспішати.

Марина Божемська показала фото з відпочинку
Марина Божемська показала фото з відпочинку

“Час покаже. Я буду обережно ставитися до стосунків. Для мене це важливо, бо я мама двох дітей”, – розповідає Марина.

Також тренерка додає, що вже давно не відчувала себе по-справжньому жіночною. Їй дуже подобається спілкуватися з чоловіком, який дає їй можливість довше думати і не поспішати з рішеннями. Не виняток, що в цієї історії ще буде своє романтичне продовження, на яке розраховує Марина, але поки невідомо, як саме відбуваються їхні стосунки з чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини