Ксенія Мішина вразила всіх сміливим образом на шкільній лінійці сина: показала все, що бачив лише Еллерт

Холостячка та акторка Ксенія Мішина показала фото зі свята першого дзвоника свого сина Платона. Зірку жорстко розкритикували у мережі за зовнішній вигляд.

Акторка Ксенія Мішина здивувала своїх прихильників своїм вибором вбрання на свято Першого дзвоника для свого сина Платона. У своєму останньому пості в Instagram, зірка показала момент їхнього святкування, на якому вона прийшла до школи у короткому топі та широких штанах з високою посадкою.

На фотографіях, Мішина та її син Платон тримають в руках величезний букет білих піоновидних троянд, викликаючи захоплення своїх прихильників своєю близькістю та ніжністю, як родини.

Вибір акторки одягнути короткий топ, який підкреслив її рельєфний прес, не залишив байдужими користувачів соціальної мережі. Деякі з них висловили своє здивування та нерозуміння щодо такого стилю вбрання на таку подію.

Холостячка Ксенія Мішина похизувалася новим топом на лінійці у школі

Зірку почали жваво критикувати за те, що вона прийшла на шкільну лінійку далеко не в класичному вигляді. Десятки негативних коментарів написали хейтери селебріті в Інстаграмі:

  • ” … Існують правила етикету, правила дрескоду, які повинні дотримуватись в певних місцях і в певний час”
  • “Наряд мало того, що не святковий, ще й не в тему, як для школи гарна дівчина, але як є…”
  • “Невже мама з голим животом пішла на 1 вересня в школу ?”
  • “Це якби я прийшла до вас на шановне свято у старому брудному одязі. Та це ви не розумієте, це сучасно і розрив шаблонів”
Ксенія Мішина похизувалася фігурою в купальнику
Ксенія Мішина похизувалася фігурою

Проте, інші прихильники Ксенії Мішиною висловили підтримку та захоплення за її сміливість та стиль, висловившись, що, по-перше, кожен живе так, як хоче, а, по-друге, нічого кримінального в аутфіті зірки не побачили.

Незалежно від думок і коментарів, Ксенія Мішина та її син Платон залишилися центром уваги на цьому важливому святі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини