Рубрики: Фото

Алла Пугачова посвітила ніжками-тростинками: дружина Галкіна довела, що майже у 80 можна виглядати молодо

Легендарна співачка та артистка Алла Пугачова, яка цього року відсвяткувала своє 74-річчя, вразила своїм неймовірним перевтіленням і показала, що вік — це не перешкода для вражаючого вигляду.

Алла Борисівна вже давно записалася у домосідки та майже повністю присвячує себе дітям. Нещодавно було опубліковано фото, на якому вона виглядає як справжня модель. На новому знімку Пугачова демонструє свою струнку фігури в модному наряді та з виразним макіяжем. Важко повірити, що ця чарівна жінка народилася 74 роки тому!

Алла Пугачова показала, як по-модельному схудла у 74 роки

Всі секрети її молодості та краси залишається загадкою, але очевидно, що вона продовжує бути в центрі уваги та інспірувати своїх прихильників не тільки своєю музикою, але й власним стилем та стрункою фігурою.

Примадонна не приховує, що все ж таки без зовнішніх втручань у її вроду не обійшлося. Щиро зізнавалася артистка, що носить перуки та накладки, а в тому, що з роками стала виглядати старшою не бачить нічого поганого, адже це — природний процес.

А ось пластичний хірург Дмитро Слоссер, який вивчив обличчя Пугачової, зазначає, що ймовірно без підтяжок справа не обійшлася. На думку професіонала, число ліфтинг-процедур може наблизитися скоро до 10. Були, на його погляд, не дуже вдалі, але останні, які перенесла дружина Галкіна стали достатньо природними.

Алла Пугачова показала, як по-модельному схудла у 74 роки

Раніше у мережі гуляли чутки про те, що Алла Борисівна начебто ледь не пішла у засвіти через помилку лікарів під час чергової пластики. Підґрунтям для цього слова подруги артисти Міли Андрєєвої, яка повідала, що зірці начебто занесли інфекцію. Втім, на щастя, все минулося добре і медики вчасно надали селебріті допомогу.

Нагадаємо, що зараз Пугачова з Галкіним проживає в Ізраїлі. Туди подружжя виїхало після лютого 2022-го року, засудивши дії рф.

Поділитися