Таюне не впізнати після переїзду з Олегом Винником: втомлені очі, нуль мейкапу та укладки (ФОТО)

Таюне з першої появи на сцені заслужила репутацію справжньої квітки колективу Олега Винника. Чи змогла зберегти свою вроду зірка після всіх життєвих випробувань?

Відома українська співачка Таюне, яка раніше славилася своєю неймовірною красою та ефектним образом, здивувала своїх прихильників та шанувальників новим виглядом після переїзду з відомим співаком Олегом Винником до Німеччини. Останні місяці спільна еміграція пари викликав зміни в образі артистки, які щонайменше можна описати як нуль мейкапу та укладки.

Таюне виглядає набагато молодшою за свій реальний вік
Таюне показала, як змінилася у Німеччині за 1,5 роки

Таїсія Сватко завжди була відома своєю бездоганною зовнішністю, а її образи на сцені та в соціальних мережах завжди привертали увагу. Проте, останнім часом фотографії співачки з її перебуванням у Європі відрізняються абсолютно натуральним виглядом зрілої жінки.

На знімках, опублікованих її прихильницею та керівницею фан-клубу Винника, Валерією Барон, обраниця Головного вовка країни позує без мейкапу та укладки, а її очі виглядають втомленими. У мережі навіть вважають, що зірка стала дуже сумною.

Попри те, що співачка виглядає абсолютно природно та бездоганно, ця зміна образу вразила багатьох її шанувальників, які зазвичай бачили її в ідеальному стані: з бездоганною кучерявою укладкою, яскравим макіяжем. Нині ж фанати вважають, що селебріті виглядає заплакано та припускають, що вона дуже сумує за Батьківщиною. Примітно, що коли Олег емігрував у Німеччину у молодості, ще у 2000-ні, його дружина не поспішала переїздити за кордон, хоча й він дуже сильно бажав там жити разом.

Таюне показала, як змінилася у Німеччині за 1,5 роки

Очікуються додаткові знімки та коментарі від Таюне та Олега Винника щодо їхнього спільного життя в далечі від домівки та цієї несподіваної зміни в образі співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини