Рубрики: Фото

Головна, але не перша: як виглядає кохана дружина Павла Зіброва, яка стала сенсом його життя (ФОТО)

Мабуть, немає людини, яка б не чула строк: "Марина, любов моя єдина", з пісні Павла Зіброва. Настав час розповісти про ту саму Марину, яка полонила серце артиста.

Зірковий український співак Павло Зібров привернув увагу своїх прихильників та шанувальників не лише своєю музичною майстерністю чи розкішними вусами, але й особистим життям. Знаменитий чоловік двічі ходив до РАГСу, і вдруге його серце полонила жінка, яка стала справжнім сенсом його життя та половинкою.

Павло Зібров показав свою другу дружину Марину

Павло Зібров одружився з Мариною у 1994-му році, у серпні, буквально наступного дня після свята Незалежності. Почуття з роками міцніли і пара з часом стала для багатьох прикладом кохання та родинного щастя. На фотографіях, які недавно були опубліковані в Інстаграмі зірки, можна побачити, як виглядає кохана дружина селебріті. Він дуже ніжно привітав її з Днем народження.

Марина – справжня красуня з довгими білявим кучерявим волоссям та іскристими котячими очима. Вона вражає своєю елегантною красою та сучасним стилем. Обраниця музиканта завжди дуже загадково по-жіночному усміхається на кадрах, які часто з’являються на особистій сторінці артиста.

Пара Павло та Марина також стала батьками прекрасної дівчинки, на ім’я Діана. Фотографії родинного щастя часто милують мережу та захоплюють фанатів зірки злагодою. До речі, наступниця співака працює разом з татом. Вона відповідальна за зв’язки Зіброва з громадськістю. Не раз з’являлася з ним на відповідальних подіях.

Павло Зібров і Марина продовжують доводити, що кохання і щастя можуть бути безмежно великими та багатогранними. Спільне багаторічне життя роблять цю пару однією з найбільш захоплюючих та вражаючих на сцені та в реальному житті.

Поділитися