Рубрики: Фото

Камалія показала своїх підрослих доньок, які більше з нею не проживають: “Мій найдорожчий скарб”

Для співачки Камалії завжди її дочки були на першому місці. Зірка показала, як виглядають її підрослі наступниці та вразила шанувальників теплим сімейним фото.

Українська співачка Камалія вразила своїх шанувальників рідкісними та вкрай милими кадрами зі своїми доньками, яких вона має від щасливого шлюбу з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром. На цьому фото, яке стало справжнім подарунком для фанатів вже майже зовсім дорослі дівчата, яких батьки просто обожнюють.

Доньки Камалії та Мохаммада Захура провели свої літні канікули разом із мамою в Україні

Арабелла і Мірабелла, так звати сестричок, як завжди, блискуче виглядали поруч зі своєю чудовою матір’ю та батьком. Ці кадри показали нам теплі та нижні миті їхнього спільного часу, що зміцнює близькі родинні зв’язки.

Ця спільна мить залишається дивовижною демонстрацією того, як Камалія віртуозно поєднала свою успішну кар’єру з роллю люблячої матері, завжди знаходячи час для своїх дітей, який є її найбільшим джерелом радості та натхнення.

“Мій найдорожчий скарб, мої донечки. Ви єдине справжнє в моєму житті!!! Люблю безмежно…”, — з щемом написала знаменитість.

У коментарях — аншлаг компліментів, а прихильники пишуть:

  • “Справжня сім’я з найріднішими людьми у світі — дітьми!!!”
  • “Щастя Вам та Вашим донечкам”
  • “Завжди приємно бачити Вашу сім’ю. Залишайтеся такими!”
  • “Гарна сімʼя будьте щасливі та здорові до Перемоги”
  • “Це так і є! Вам дуже личить бути мамою! Гарні дівчата! Чудовий чоловік”

Видно, що розлука з дітками дається артистці непросто. Вже не перший рік Арабелла і Мірабелла живуть з татом у Британії з міркувань безпеки. З мамою час можуть провести на канікулах. На фоні інформації про розлучення Камалії з Захуром, це стало приводом для нових чуток. Втім, співачка завжди відкрито спілкувалася з прихильниками і не приховувала, що дійсно відправила дочок за кордон, але виключно заради їхньої безпеки.

Поділитися