“Життя продовжується”: 44-річна Маша Єфросиніна вразила публічним фото у стильній піжамі. Вже як Полякова

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вразила користувачів Мережі своїми новими фотографіями. Зірка зʼявилася перед прихильниками в домашній піжамі.

Українські зірки люблять похизуватися своєю зовнішністю, фігурою та відпочинком в Мережі, але не кожен них відкриває прихильникам своє серце. Маша Єфросиніна вирішила поділитися кадрами однієї зі своїх фотосесій і розповіла, що вона зараз відчуває.

Телеведуча зробила відео з фото, які найкраще передають її духовний та фізичний стан. Для зйомки Маша обрала піжаму з легкого матеріалу білого кольору з блискучими елементами на кишеньці сорочки, а доповнила образ стильним макіяжем, укладкою та дрібним ланцюжком на шиї.

“Думки несуться, зміняються настрої.. Будуються плани, трапляються несподіванки.. Страх тоне вночі, зранку знов надія та вдячність.. Життя триває”, – написала Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала ніжну фотосесію в піжамі
Маша Єфросиніна показала ніжну фотосесію в піжамі

Цими словами зірка хотіла сказати про те, що не варто зациклюватися на проблемах і перейматися геть за все, що нас зараз оточує. Кожному з нас потрібно вірити в краще майбутнє, прикладати зусилля для того, усе вдалося і памʼятати про те, що життя не закінчується і воно справді триває. Комусь важко це усвідомити, але це справді так і є. Прихильники Єфросиніної в коментарях розділили її думки, підтримали власними роздумами про життя та компліментами.

  • “Марія, ви мудра жінка, таких в країні одиниці, тримайте свою позицію! Горжуся, що ви українка і несете розумне слово!”,
  • “Сказати просто “красиво” — це не сказати нічого. Після перемоги у війні маємо нарешті побудувати потужне кіновиробництво і, нарешті, наповнити простір якісними фільмам та серіалами різних напрямків і стилю, де, напевне, знайдеться достойна роль  для нашої розкішної Моніки Белуччі”, – пишуть прихильники Маші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини