Без Жадана в купальнику: Христина Соловій показала сміливі фото з відпочинку без свого коханого

Зірка української сцени та молода обраниця Сергія Жадана Христина Соловій похизувалася фотографіями зі свого відпочинку. Співачка позувала у сміливому купальнику.

Христина Соловій, крім свого великого таланту та сильного голосу, може похизуватися відмінною фігурою. Хоч дівчина не часто тішить прихильників фотографіями, де можна побачити її фігуру, але цього разу Христина вирішила показати, що приховують її витончені образи.

Співачка показалася на одному з камʼяних узбережь. В кадрі Христина Соловій позувала у червоному суцільному купальнику з відкритою спиною та розпущеним волоссям, яке розвивалося за вітром. На одному з кадрів зірка вирішила стати в повний ріст, щоб можна було детальніше роздивитися зовнішність артистки. Стрункі ноги, тонка талія та підтягнуте тіло – це точно про Христину Соловій.

“Вільним серце не буде, не буде,
Поки живеш ти, поки любиш…
За минулим сумувати будеш,
Але живеш ти, поки любиш…”, – написала дівчина в описі відео.

Христина Соловій похизувалася фігурою у купальнику
Христина Соловій похизувалася фігурою у купальнику

Можна впевнена сказати, що Сергій Жадан щасливий чоловік, оскільки в його руках серце такої гарної дівчини. До слова, про свої стосунки парочка досі нічого не розповідає, хоча прихильники вже й самі все знають. Новоспечені коханці все частіше зʼявляються на публіці разом і продовжують приховувати, що в них офіційні стосунки.

Христина Соловій опублікувала сміливе відео в купальнику
Христина Соловій опублікувала сміливе відео в купальнику

На запитання від прихильників Христина майже не відповідає. Молода зірка переконана, що не варто розповсюджувати подробиці зі свого особистого життя і набагато краще, коли стосунки зберігаються в таємниці від громадськості. Сергій Жадан також не дає жодних коментарів з цього приводу, але на спільних виступах з Христиною вони з радістю демонструють прихильність один до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини