Рубрики: Фото

Справжня копія своєї матусі: Ірина Федишин показала рідкісні кадри з мамою на честь її іменин (ФОТО)

Ірина Федишин не дуже часто показує в мене фотографії зі своєю мамою. Як виявилося, зірка схожа на свою матір як дві краплі води. Користувачі Мережі були приголомшені такою схожістю.

Відома українська співачка Ірина Федишин нечасто показує в Мережі фотографії зі своєю родиною. На честь дня народження своєї рідної мами зірка вирішила показати фотографію з найріднішою людиною. Прихильники були вражені, на скільки сильно Ірина дуже схожа зі своєю мамою.

Для святкування іменин своєї мами зірка обрала костюм насиченого синього кольору з четвертним рукавом, а доповнила свій образ вишуканими чорними підборами і кофтинкою в тон до взуття. Мама співачки позувала в класичному костюмі чорного кольору та у білій сорочці. Замість підборів мама зіркової доньки обрала для себе кеди темного кольору з білими шнурками.

Як і кожна донька, Ірина бажає своїй мамі лише найкращого, але писати великого привітання не писала. Федишин каже, що в неї не вистачить слів, щоб описати всі її почуття та побажання, тому зірка просто побажала довгих років життя та міцного здоровʼя.

Ірина Федишин показала ріднісне фото зі своєю мамою

Прихильники у коментарях не могли пройти повз і засипали Ірину та її маму приємними словами. Користувачі Мережі були вражені, що співачка так сильно схожа на свою матусю.

  • “Вітання вашій мамі, золота мама в вас. Щиро дякуємо за фото. Сім’я це святе і бережіть свою сім’ю. Іруся, ви наша прекрасна квіточка! “Чужі уста” – щойно слухала, класна пісня і дякуємо щиро вашій мамі за вас. Творіть, кохайте та будьте щаслива”,
  • “Вітаю неймовірну пані Лесю з Днем народження. Міцного Вам здоров’я і щасливих та довгих років життя. Дякую, що подарували Україні легенду української музики”,
  • “Вітаю матусю з днем народження! Бажаю всього найкращого”, – пишуть прихильники.
Поділитися