Чим українські зірки займалися рік тому: Астаф’єва, Федишин і Брежнєва допомагали в тилу, Салем – на “передку”

Минулого року 24 лютого 2022 року українські зірки були збентежені тим, що відбувається в Україні. Хтось працював в тилу, а хтось відправився на підтримку Збройних Сил України.

Підтримка на початку

Коли пролунали перші сирени і міста сколихнулися у страху перед невідомим – зірки українського шоу-бізнесу виступили зі словами підтримки у соціальних мережах. Співачки Джамала та Ольга Полякова, телеведуча Маша Єфросиніна та Катерина Осадча, лідер гурту “Океан Ельзи” та багато інших зірок терміново звернулися до українців, щоб підняти бойовий дух. Зірки попросили всіх берігати спокій, переходити в укриття та не панікувати без причини. Також радили зібрати тривожні валізки та вірити в те, що вони не знадобляться.

Чоловіки в лавах ЗСУ

Як допомагали українські зірки на початку вторгнення
Як допомагали українські зірки на початку вторгнення

Деякі знаменитості наче відчували, що наближається щось неминуче і почали вступати до лав ЗСУ та територіальної оборони. Наприклад учасники гурту “Антитіла”, співак Олександр Положинський, лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк, ведучий Даніель Салем та ще багато інших. Чоловіки мужньо допомагають наблизити нашу країну до перемоги і в них це дуже добре виходить.

Допомога в тилу

Жінки, в свою чергу, робили все можливе в тилу нашої країни. Співачка Ірина Федишин одразу взялася до роботи: почала плести маскувальні сітки, допомагала знайти якомога більше гуманітрної допомоги, що була така необхідна і така недоступна на початку вторгення.

Українські зірки, що допомагали Україні в тилу та на фронті
Українські зірки, що допомагали Україні в тилу та на фронті

Даша Астаф’єва стала до плити і почала готувати їжу для військових. Дівчина не побоялася стати в ряд до звичайних, але мужніх українок та чистити карпоплю, нарізати овочі і багато іншого. До допомоги доєдналася й Віра Брежнєва, Світлана Тарабарова, Тіна Кароль та інші зіркові дівчата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини