Рубрики: Фото

Як виглядає чоловік Анастасії Приходько: справжній джентльмен залишається у тіні популярної дружини (ФОТО)

Відома українська співачка Анастасія Приходько давно й щасливо заміжня за своїм обранцем. Як виглядає чоловік популярної артистки, який готовий заради неї на все?

Анастасія Приходько, відома українська співачка, встигла не лише побудувати приголомшливу кар’єру, але й влаштувати особисте життя. Знаменитість перебуває у шлюбі вже 10 років. За свого обранця артистка вийшла заміж 2013 року. Разом закохані виховують спільних дітей і крокують пліч-о-пліч попри всі негаразди. А ось як виглядає чоловік, який готовий заради Приходько на все?

Приходько показала свого чоловіка

Відома українська співачка вийшла заміж за чоловіка Олександра 10 років тому. Зіркова пара зіграла весілля у колі близьких та друзів, а ось повінчались закохані лише через шість років після церемонії у РАЦСі. У шлюбі з коханим Анастасія Приходько стала матір’ю двох синів, яких виховує у злагоді та щасті.

Відома українська співачка вже багато років перебуває у шлюбі з коханим чоловіком

В інтерв’ю для Слави Дьоміна артистка розповіла про свої стосунки з обранцем. За словами Анастасії Приходько, вони з коханим ніколи не сваряться. Ба більше, в їхній родині не буває такого, аби між подружжям виникали непорозуміння. Навіть якщо думки в чомусь не збігаються, закохані швидко знаходять шляхи вирішення тих чи інших ситуацій.

Крім того, знаменита українська співачка розповіла і про інший чуттєвий момент зі стосунків зі своїми коханим чоловіком. Так, за спогадами Анастасії Приходько, одного разу вона розповіла своєму обранцю, що під час гастролей у неї немає часу на відпочинок. Тоді чоловік придбав для коханої матрац, розмір якого ідеально підходить для заднього сидіння її машини – тепер співачка може комфортно спати прямо у дорозі на концерти.

Анастасія Приходько рідко розповідає про деталі свого особистого життя та шлюбу

Варто також зазначити, що раніше відома українська співачка Анастасія Приходько розповідала, що її чоловік Олександр є її першим та єдиним коханням. Знаменитість визнала, що вдячна Богу за те, що в її житті все склалось саме так.

Поділитися