Рубрики: Фото

17 тисяч гривень за сукню українського бренду: Леся Нікітюк похизувалася фігурою у стильному вбранні

Леся Нікітюк відрізняється від інших своїм відмінним почуттям гумору та відмінним стилем в одязі. Днями телеведуча зʼявилася у трендовій сукні за 17 тисяч гривень.

Леся Нікітюк отримала свою популярність завдяки участі у різноманітних комедійних українських шоу і за дуже короткий час стала фавориткою мільйонів українців. Незважаючи на щільний графік під час телевізійної карʼєри дівчина активно веде свій блог у соціальних мережах, який налічує понад 4 мільйони підписників в Інстаграм.

Крім великої популярності на телебаченні та у соціальних мережах головна ведуча програми “Хто Зверху?” активно слідкує за своїм харчуванням та фігурою. Такі висновки можна зробити з фотографій, які зірка публікує у соціальних мережах. В одній з останніх публікацій Нікітюк показалася у стильній сукні чорного кольору з білим комірцем та невагомими рукавами від українського бренду Mazini.

Леся Нікітюк в сукні за 17 тисяч гривень

Прихильникам Лесі дуже сподобалося таке вбрання. Зірку засипали численною кількістю компліментів та й сам бренд одягу залишив позитивний коментар під фото.

  • “Вам дуже пасує!”,
  • “Ви така гарна, я хочу в дорослому житті бути схожою на вас”,
  • “Наша Лесюня як завжди на вершині! Просто неймовірна жінка”, – пишуть в Мережі.

Така сукня, як на Лесі, коштує немало – 17 тисяч гривень. Відповідну інформацію можна побачити на офіційній сторінці українського бренду Mazini. Як пишуть представники бренду – це сукня довжини міді з акцентними манжетами та коміром точно підкреслить жіночність будь-якої дівчини. Це вбрання стало справжнім бестселлером, але ціна для звичайних українок кусається.

Ціна за сукню Лесі Нікітюк

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк відсвяткувала свій день народження. Зірці виповнилося 36 років і вона зізналася, що найбільше мріє про закінчення війни і побажала кожному зі своїх прихильників більше посміхатися і не засмучуватися за будь-яких обставин.

Поділитися