“Як я зараз йду по круасани”: Леся Нікітюк у Львові похизувалася пласким животом після ранкового пробудження

Не кожен може гарно виглядати після сну, але це точно не про Лесю Нікітюк. Зірка показала в Мережі, який вигляд з самого ранку і встигла продемонструвати сталевий прес.

Леся Нікітюк частенько тішить прихильників своїми фотографіями у соціальних мережах. Днями зірка опублікувала сміливе фото в ліжку, на якому помітно її худенький животик. Можна побачити, що зірка щойно прокинулася, про що свідчить її не дуже охайна зачіска, але це не заважає телеведучій бездоганно виглядати.

“Як я зараз піду по круасани”, – написала Леся в описі під фото.

Варто зазначити, що Леся слідкує за своїм харчуванням, але не обмежує себе в бажаннях, якщо вона хоче зʼїсти щось солодке чи не дуже корисне.

Леся Нікітюк похизувалася стрункою фігурою
Леся Нікітюк похизувалася стрункою фігурою

Крім такого підходу до харчування, Леся активно займається спортом і розповідає, що її тренування проводяться не кожного дня, а через день. Леся додає, що не потрібно морити себе нескінченними дієтами і переставати їсти, бо це не приведе вас до бажаного результату. Відмова від їжі може спровокувати набір ваги і ви не будете розуміти, чому.

Леся Нікітюк сьогодні – це впевнена та смілива дівчина, яка не боїться показати свої недоліки і з гордістю розповідає про власні переваги, але так було не завжди. Раніше телеведуча не носила підбори і соромилася одягнути спідницю. Леся вважала, що дівчатам з високим зростом не можна носити підбори, щоб не здаватися ще вищою, ніж вона є. Спідниці зірка не носила через худорлявість, яка їй також не подобалася, але з часом це все змінилося.

Зараз телеведуча закликає кожну дівчину не вдаватися до крайнощів і не морити себе голодом, а якісно та здорово підходити до вирішення своїх проблем і пропрацьовувати комплекси з спеціалістами, якщо є така потреба.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини