Вагітна Лілія Ребрик за місяць до появи дитини хвацько проводить час: двох дітей віддала чоловіку

Лілія Ребрик ламає всі стереотипи про жінок при надії та показує власним прикладом, що майбутня мама може бути активною. Як проводить час та чого не боїться зірка — дізнайтеся у матеріалі.

На початку жовтня для всіх прихильників Лілії Ребрик пролунала несподівана новина: у 42-річної телеведучої та актриси з’явиться ще одна дитина. Уже багатодітна сім’я зірки та її чоловіка, хореографа та танцюриста Андрія Дикого дуже скоро отримає поповнення, а старші сестри, 11-річна Діана та 5-річна Поліна, вже зараз з нетерпінням чекають народження сестрички.

Що відомо про вагітність Лілії Ребрик?

Щаслива сім’я не тільки поділилася цією радісною новиною зі своїми прихильниками у мережі, але також представила нам частинку свого щастя у вигляді фотосесії для журналу “Viva!”. Ці родинні яскраві кадри не лише підкреслили красу та гармонію в сім’ї Ребрик-Диких, а й стала своєрідним теплим листом до шанувальників.

Вагітна Лілія Ребрик показала, як продовжує працювати без декрету

На додачу селебріті влаштували грандіозне модне “гендер-паті”, де з великим захопленням дізналися, що третьою дитиною знову буде дівчинка. Радість на обличчі кожного була неперевершеною, а спільні знімки з цього заходу підкреслили тепло та любов, якими наповнена ця родина.

Вагітна Лілія Ребрик показала, як продовжує працювати без декрету

Однак вагітність не стала перешкодою для Лілії Ребрик у продовженні її творчих та професійних проєктів. Навпаки, вона вирішила демонструвати, що материнство не є перешкодою для активного життя. Уже на ранніх етапах вагітності Лілія продовжила займатися театром, не втрачаючи при цьому свого бажання допомагати іншим та брала участь у житті власного благодійного фонду.

Вагітна Лілія Ребрик показала, як продовжує працювати без декрету

Навіть зараз, коли вона має цікавий стан, Лілія вирушила на гастрольний тур, демонструючи свою силу, енергію та безмежну любов до своєї професії. Ні животик, ні загальний стан не зупиняють артистку і вона відправилася на гастролі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини