Фітнес-прогрес помітний із закритими очима: Іра Горова і Катя Репяхова показали тіла під час схуднення

Відомі українські зірки Катерина Репяхова та Ірина Горова тримають руку на пульсі та не забувають демонструвати шанувальникам результати свого схуднення.

Бажання мати ідеальну фігуру або ж турбота про власне здоров’я – у кожного власні причини та мотиви до схуднення. Відома українська блогерка Ірина Горова прагне змінити на краще звички, що стосуються її тіла та здоров’я. А ось дружина Павліка Катерина Репяхова переймається через естетичну складову. Як виглядають зірки на шляху до фігури мрії?

Ірина Горова

На початку минулого місяця відома українська продюсерка Ірина Горова повідомила про важливе для себе рішення – вона запланувала схуднути на 4 кілограми за 8 тижнів. Знаменитість зізналась, що найважливіше для неї у цьому процесі не втратити зайву вагу, а навчитись турбуватись про своє тіло не лише тоді, коли “треба”, а в будь-який момент. Нещодавно зірка показала, як виглядає у процесі схуднення.

Ірина Горова показала, як виглядає її фігура в процесі схуднення
Ірина Горова показала, як виглядає її фігура в процесі схуднення

Варто нагадати, що Ірина Горова не просто вирішила позбутись від 4 кілограмів. Знаменитість заклалася з Анітою Луценко, тренеркою та спортсменкою, що зуміє виконати умови парі – схуднути за 8 тижнів. А ось якщо продюсерці не вдасться цього зробити, то Луценко має право опублікувати кадри шоувумен у білизні.

Катерина Репяхова

А ось дружина відомого українського музиканта Катерина Репяхова ні з ким парі не влаштовувала – знаменитість самостійно прийняла рішення схуднути. Річ у тім, пояснила блогерка своїм підписникам, що її зовсім не влаштовувала її фігура. За словами знаменитості, їй було неприємно дивитись на себе у дзеркало, тому вона вирішила виправити ситуацію.

Як виглядає дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у процесі схуднення
Як виглядає дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у процесі схуднення

На своїй Інстаграм-сторінці Катерина Репяхова продемонструвала, як виглядає на шляху до фігур своєї мрії. Зірка повідомила, що тренується у спортивній залі чотири рази на тиждень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини