Бра вирішила не одягати: подруга Сергія Притули Леся Нікітюк показала рельєф своєї спортивної фігури (ФОТО)

Відома українська ведуча Леся Нікітюк несподівано показала цікаві фото. На кадрах можна побачити, як вона схудла, а також – як виглядає її спортивна фігура без "зайвого" бра.

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм часто тішить шанувальників свіжими фотографіями та цікавими новинами. Нещодавно знаменитість цікавим чином побажала підписникам доброго ранку. У зірковому блозі з’явилась фотографія, на якій вона тримає у руках чашку та позує на камеру. Зірка зробила знімок власної тіні на стіні, “засвітивши” цікаві деталі.

Фігура Лесі Нікітюк

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська ведуча та блогерка опублікувала кадри власної тіні. Знаменитість позувала без нічної сорочки чи інших елементів гардероба. Саме тому на опублікованій фотографії можна було помітити цікаву та доволі сміливу деталь. Леся Нікітюк без бра продемонструвала свою спортивну та підтягнуту фігуру.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, як виглядає її фігура на ранкових кадрах
Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, як виглядає її фігура на ранкових кадрах

Варто зазначити, що відома українська ведуча активно стежить за своїм фізичним станом. Зірка на особистій Інстаграм-сторінці часто розповідає, як стежить за своєю фігурою та займається спортом. Крім того, знаменитість завжди намагається правильно харчуватись. До слова, у дитинстві та підлітковому віці Леся Нікітюк і взагалі займалась професійним спортом – зірка займалась плаванням і навіть могла завоювати чимало нагород в обраному напрямі.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк постійно займається спортом і стежить за собою
Відома українська ведуча Леся Нікітюк постійно займається спортом і стежить за собою

В один момент телеведучій дещо завадило. На одному зі змагань зірка мала фінішувати, доторкнувшись середнім пальцем до краю басейна. Втім, Леся Нікітюк настільки розігналась і захопилась перегонами у воді, що не розрахувала силу дотику та зламала палець на руці. Відтоді середній палець ведучої залишається дещо кривим. Проте, покинула великий спорт зірка не через це. Нікітюк визнала, що була просто не готова присвятити все своє життя плаванню і тренуванням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини