Не покликали на свято: Володимир Дантес прокоментував конфлікт з одним із головних телеканалів України

У листопаді 2023 року популярний український музикант і телеведучий Володимир Дантес потрапив у скандал після жарту про зірок одного з українських телеканалів.

Його веселий жарт, як виявилося, не сподобалася керівництву телеканалу, і в результаті Дантесу довелося зіткнутися з неприємними наслідками.

Жарт, який коштував запрошення

На початку листопада Дантес вирішив розвеселити своїх шанувальників у соціальних мережах. Він опублікував допис, у якому пожартував про те, що зірки телеканалу, на якому він раніше працював, “такі популярні, що їхні імена навіть можна вимовляти вголос”.

Цей жарт, який Дантес вважав безневинним, викликав шквал обурення серед зірок телеканалу. Вони поскаржилися керівництву на Дантеса, і в результаті йому повідомили, що його більше не чекають на зйомках різдвяного шоу, де він планував взяти участь.

Замість Дантеса запросили нового чоловіка Дорофєєвої

Замість Дантеса на різдвяне шоу запросили Мішу Кацуріна, нового чоловіка ексдружини Дантеса, Наді Дорофєєвої. Цей факт ще більше підлив вогонь у громадську думку і призвів до нових хвиль обговорень у соціальних мережах.

У розмові із журналістами Дантес заявив, що не шкодує про свій жарт. Він вважає, що в такі складні часи, як зараз, не варто шкодувати про нічого.

“Я ніколи ні про що не жалкую. Ми живемо в такий час, коли ні про що не можна жалкувати. Взагалі ні про що не потрібно думати, окрім як про допомогу ЗСУ”, – заявив Дантес.

Відомий своєю відвертою та безкомпромісною натурою, Володимир Дантес не збирається перейматися через те, що його виключили із різдвяного проєкту телеканалу. Він продовжує виражати себе та залишатися вірним своїм переконанням, нехай це буде вам подобається чи ні.

Чи вплине цей епізод на майбутню співпрацю Дантеса з телеканалом, поки що невідомо. Однак, судячи з його заяви, Дантес не збирається йти на компроміси і продовжуватиме виражати себе так, як вважає за потрібне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини