Рубрики: Фото

Один – копія мами, інший – схожий на тата: дружина Дмитра Монатіка вперше за тривалий час показала синів

Дружина відомого українського музиканта Дмитра Монатіка показала, як їхні спільні сини помітно підросли. Знаменитість опублікувала їхню фотографію на своїй сторінці.

Відомий український музикант Дмитро Монатік разом із коханою дружиною Іриною виховують двох спільних синів. Хоча зіркова пара нереально щаслива у шлюбі, вони рідко діляться своїм щастям із підписниками та шанувальниками. Особливо у період повномасштабної війни знаменитості і зовсім припинили розповідати про себе, а також про двох своїх синів – Платона та Данила.

Сини Дмитра Монатіка

Втім, нещодавно дружина відомого українського музиканта Ірина Монатік вирішила зробити вийняток і показала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як виглядають їхні з чоловіком діти. Знаменитість опублікувала світлину, на якій можна було побачити справжню сімейну ідилію – двоє дітей в оточенні батька й мами почувались спокійно.

Дружина Дмитра Монатіка вперше за довгий час продемонструвала їхніх спільних синів

На опублікованому кадрі Ірина Монатік, дружина українського артиста, позувала у симпатичній легкій сукні світлих відтінків із принтом жовтих квітів на ній. А ось Дмитро Монатік сидів поруч із дружиною та дітьми в чорному класичному костюмі. У такому самому строгому вбранні були й сини зіркового подружжя – щоправда, вони зняли свої піджаки.

Дружина Дмитра Монатіка вперше за довгий час продемонструвала їхніх спільних синів

У коментарях до нової публікації зіркового подружжя можна було побачити чимало приємних коментарів. Так, наприклад, підписники відомої української блогерки та дружини Дмитра Монатіка Ірини висловили своє захоплення такою милою сімейною картиною. Користувачі соціальної мережі назвали родину артиста Дмитра Монатіка гарною та комфортною, а більша частина підписників залишила у коментарях компліменти у вигляді смайликів червоних сердець.

Поділитися