Дружина Андрія Бєднякова розсекретила ім’я новонародженого сина: стало відомо, як звати хлопчика

Андрій Бєдняков вже вдруге став батьком, тепер у нього народився син, ім'я якого залишалось в секреті, але зараз Настя Коротка розповіла про це у соціальній мережі.

Настя Коротка та Андрій Бєдняков зіграли весілля в 2014 році. Через рік подружжя стало батьками маленької дівчинки на ім’я Ксенія. За словами Андрія, якби не “КВН”, то вони б ніколи не зустрілись.

“Це сталося 13 років тому, я працював електрослюсарем третього розряду і виступав від збірної комбінату. Команда, в якій грала моя Настя, була зі сторони дуже дружньою, та і Настя мені відразу сподобалась. Вона була енергійна лідерка, це не могло не кинутись в очі. І важила на десять кілограмів більше…”, – жартує Андрій.

За словами Андрія, все почалось з того, що під час святкого банкету Настя не знайшла на столі зубочисток і запитала про це у всіх присутніх, а Андрій з поважним лицем піднявся і протягнув їй пару зубочисток:

“Ось, візьми”, – сказав тоді Бєдняков.

Наприкінці жовтня цього року, Настя та Андрій вдруге стали батьками. Акторка народжувала в Сполучених Штатах Америки, а Андрій знаходився в Україні. Після пологів Анастасія поділилася фотографією свого сина, але імені не назвала. Андрій також опублікував фото з маленькою ніжкою у соціальній мережі і дуже мило підписав це фото:

“Ласкова просимо, козаче. Така вже в мене традиція, пропускати появу власних дітей. Вибач, що я далеко. Але роблю усе, щоб тобі не було потім соромно дивитися батькові в очі”, – написав він.

І от нарешті Настя Коротка опублікувала фото старшої доньки, яка тримає на руках свого маленького братика. Назвали Остапом.

Підписники дуже зраділи цій новині та надсилали свої щирі вітання батькам двох діток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини