Бєдняков і Павло Зібров посміялись з Потапа, який полетів відпочивати у Дубаї: артист обрав бізнес-клас

Відомий український артист Олексій Потапенко останнім часом користується негативною славою серед користувачів мережі та навіть своїх колег. Бєдняков і Зібров публічно "потролили" співака.

Потап, відомий український артист, вкотре осоромився у мережі. Знаменитість опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі фото, яким повідомив про те, що вирушає до ОАЕ – він поділився кадром свого квитка на літак у бізнес-клас. За кордоном співак планує святкувати 52-річчя міста Дубаї. Андрій Бєдняков публічно “потролив” свого зіркового колегу, опублікувавши комічну пародію на його світлину.

Потап виїхав з України

Невдовзі після публікації репера на особистій Інстаграм-сторінці Андрія Бєднякова з’явилась схожа світлина. На папірці гуморний ведучий написав точнісіньку копію квитка Потапа, лише змінивши у ньому його прізвище на власне. Без сумнівів, це виявилось кумедною відповіддю на Історію чоловіка Насті Каменських, який поки що не планує повертатись додому.

Андрій Бєдняков потролив свого зіркового колегу Потапа після новини про його виїзд з України
Андрій Бєдняков потролив свого зіркового колегу Потапа після новини про його виїзд з України

А ось легендарний український артист Павло Зібров по-іншому дорікнув своєму зірковому колезі, який останнім часом так полюбив подорожі. В інтерв’ю для Анатолія Анатоліча знаменитість заговорив про так звану “іспанську ТрО”, що й дозволило глядачам зрозуміти, про кого саме йде мова. Зібров зазначив, що у кожного зараз є свій шлях, але, згадуючи про Потапа, втримати посмішки таки не зміг.

Павло Зібров в інтерв'ю посміявся над Олексієм Потапенком і його подорожами за кордон
Павло Зібров в інтерв’ю посміявся над Олексієм Потапенком і його подорожами за кордон

У коментарі для Анатоліча Павло Зібров навіть припустив, що могло стати причиною постійних “подорожей” Олексія Потапенка. На думку знаменитого артиста, він міг втомитись, злякатись або розгубитись – саме тому зірка вітчизняного шоубізнесу виїхав за межі України та перебуває за кордоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини