“Продай свою медаль та віддай мені борг”: з такими словами Кондратюк звернувся до Козловського

Віталій Козловський отримав відзнаку від президента України Володимира Зеленського, але Ігор Кондратюк, схоже, має на неї свої особисті плани.

Український співак Віталій Козловський отримав відзнаку третього ступеня “За заслуги” від Володимира Зеленського. Це сталося влітку 2022 року.

Свій орден співак ще не забирав
Свій орден співак ще не забирав

На Віталія відразу посипалось багато негативу зі сторони його зіркових колег. Першою висловилася з цього приводу співачка Анжеліка Рудницька, на що Віталій Козловський відповів, що поки ордена свого не забирав, але з радістю віддасть його Рудницькій, якщо їй в житті не вистачає уваги та нагород, бо цей орден його не нагодує як слід, та більше благополуччя у життя точно не принесе.

Не залишився стояти осторонь цієї ситуації й Ігор Кондратюк:

“Нехай продасть свій той орден та поверне мені борг, який ніяк не може віддати”, – прокоментував ситуацію Кондартюк.

Відповідь Віталія не змусила на себе довго чекати:

“Вже 10 років цей не дуже приємний чоловік для мене…Він мене тероризує вже 10 років, і це все замість того, щоб зайнятися своїм власним життям, а не давати дурнуваті та токсичні коментарі в адреси інших людей. Якщо йому так кортить роздавати непрошені поради, то я прийду до нього, жбурну медаль прямо до його писка та нехай сам її продає, кінчений!”, – кричучи відповів співак та таку заявку.

Конфлікт триває цілих 10 років
Конфлікт триває цілих 10 років

За словами співака, він винен Кондратюку близько 300 тисяч доларів за те, що у 2012 році розірвав контракт з Ігорем. Сам ведучий каже, що Козловський йому взагалі не платить, хоча в нього є така можливість.

“Я тільки руками і ногами за те, щоб в Козловського були тисячі виступів та колосальний успіх без моєї участі, але також мені хочеться, щоб він повернув борг”, – розповів Ігор.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини