“Рядовий Козловський зник”: Ігор Кондатюк припустив, що його екс-підопічний більше не захисник України

Конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка триває вже більше 10 років. Днями продюсер заявив, що Віталій Козловський більше не знаходиться на фронті.

Віталій Козловський зараз знаходиться на фронті та отримує зарплатню, як і всі українські військові. Днями чоловік розповів, що попри труднощі і його перебування в лавах захисників він все ж планує потішити своїх прихильників новими піснями, які, на думку Козловського, знайдуть відгук всередині кожного, хто їх прослухає.

Однак, Ігор Кондратюк, якому Віталій Козловський винен чималеньку суму коштів, розповів, що йому здається, що Козловський зник і більше не на фронті, оскільки він перестав отримувати виплати по боргу, які списуються з зарплати артиста.

“Мені цікаво, де зараз Козловський? Не приходить жодних виплат, можна зробити висновок, що він зараз ніде. Він же не може отримувати зарплату військового і не перебувати на фронті? Ні. Можемо зробити висновки, що рядовий Козловський просто щезнув”, – каже Кондратюк.

Кондратюк підтвердив, що Козловський досі віддає борги
Кондратюк підтвердив, що Козловський досі віддає борги

Для тих, хто не знає: Віталій Козловський почав співпрацю з ігорем Кондратюком в 2003 році, але в 2012 році він вирішив розірвати контракт з продюсером. Через це Віталій повинен виплатити компенсацію, яка становить 300 тисяч доларів. Зараз чоловік постійно перераховує частину своєї зарплати військового на рахунок Ігоря Кондратюка, щоб якимось чином гасити свій борг.

Як каже Віталій, такий великий борг перед екс-продюсером зʼявився через те, що артист виконував свої пісні, права на які залишилися в Кондратюка. Неодноразово чоловік звертався до Ігоря для того, щоб вирішили конфлікт по-мирному і без судових позовів, але відомий продюсер не погодився йти на поступки колишньому підопічному.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини