Близький друг розповів свіжу інформацію про Олега Винника: уся правда, яку приховує відомий співак

Питання про те, куди зник повелитель вовчиць і наскільки часу, турбувало шанувальників Олега Винника. Значна кількість і фанатів, і зірок розповідали різні свідчення та чутки. Проте, так відбувалося до цього моменту, допоки близький друг співака не розповів у чому справа.

Про зникнення відомого українська співака Олега Винника після 24 лютого почали говорити всі: і шанувальники, і колеги по сцені. Дехто намагався знайти зраду, адже в митця така значна авдиторія, яка могла підтримувати збори та розголошувати про важливі речі. А були й ті, які знади правду та розуміли, що Винник сам усе розповість, але з часом.

Виявилось, що повелитель вовчиць мав певні негаразди зі здоров’ям, а по своїй натурі він просто не розголошував цього. Деякі зірки говорили про хворобу виконавця та його збори автівок для української армії через доброчинний фонд “Вовчиця”. Однак українці чекали підтвердження від самого співака чи наближених до нього осіб.

Автомобілі для ЗСУ, яким займається фонд Винника "Вовчиця"
Автомобілі для ЗСУ, яким займається фонд Винника “Вовчиця”

Серед зірок, які виступили на захист Олега Винника, була Оля Полякова, яка після зйомок спільного кліпу з повелителем вовчиць, що мав би вийти 8 березня за інших обставин, запевняла про проблеми зі здоров’ям у відомого співака та не дозволяла говорити про нього безпідставні наклепи.

Також були й ті, що змінили свою думку щодо Олега Винника. Наприклад, співак гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин, коли почув про волонтерство колеги, змінив свою позицію на позитивну.

Що розповів про Винника його близький друг?

Усі ці вісім місяців, що відомий співак перебуває у столиці Німеччині, він проходить курс лікування. Проте, деталей ніхто не розголошував, допоки Віталій Трач, близький друг Олега Винника, не вийшов на зв’язок, аби поділитися свіжою інформацією.

Чоловік розказав про те, що по співакові видно, що той хворіє. Проте Винник не здається. Його мотивацією швидше одужати є бажання бути корисним своїй країні: допомагати, волонтерити. Тому, попри свій стан, виконавець докладає максимум зусиль, аби допомогти своїй країні в такий непростий час. Зокрема, він власноруч контролює усі етапи отримання та доставки автомобілів для ЗСУ через свій доброчинний фонд “Вовчиця”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини