Влад Яма обурив українців новим постом в Мережі після виїзду в США: “Просто двонога істота”

Відомий танцівник Владислав Яма разом із сім'єю задля безпеки виїхав з України до Америки. Однак через свою необачність він встиг усе ж таки нарватися на шквал критики від українців.

Український танцівник разом з дружиною та сином переїхав з України до Сполучених Штатів після 24 лютого задля безпеки найрідніших.

16 листопада, коли по всій Україні відзначали День працівників радіо, телебачення і зв’язку, Влад Яма привітав працівників цієї сфери. Однак те, як він це зробив, обурило шанувальників зірки.

Для допису Влад Яма використав старе фото, яке зробили під час одного з його танців.

У підписі під постом Влад Яма поєднав речі, які видаються недотичними. Спершу він зазначив, що було свято День працівників радіо, телебачення і зв’язку, і що він дотичний до цієї сфери, зважаючи на його значний попередній досвід. Потім зірковий танцівник написав, що та сфера телебачення, яка займається розвагами, зараз на паузі.

Проте, найбільш шоковими моментами стали слова: “А для радіо я занадто красивий” та про те, що головним у такий час є саме безпека родини. Закінчив він коротко та лаконічно:

“Зі святом всіх причетних. Миру!”.

Реакція Мережі на такі слова

Такий допис обурив українців. Вони засипали цю світлину гнівними коментарями. Більшість з них стосувалися того, що Влад Яма виїхав з України. За це шанувальники почали називати його не гідним звання українця, двоногою істотою та тим, хто втратив повагу.

Також обурені фанати почали ставити йому питання такого роду:

  • “Безпека сім’ї і все… Про все інше, напевно, забули?”.
  • “А всі критикують з окопів прямо, чи з передової може?”.

Однак також були й ті шанувальники, які назвали відомого танцівника гумористом. А деякі пригадали цитату одного з персонажів з культового серіалу “Друзі”, що радіо — це для бридких.

Коментарі під дописом Влада Ями
Коментарі під дописом Влада Ями

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини