Ксенія Мішина не тільки у серіалах знімається, а й слідкує за фігурою: як виглядає дівчина

Ксенія Мішина поділилась фрагментом свого тренування з підписниками у соціальних мережах. Як вона виглядає та чи слідкує за власною фігурою?

Ксенія Мішина, відома Холостячка і акторка серіалу “Кріпосна” показала свою фігуру під час одного з відвідувань спортзалу.

Для тренування акторка обрала чорні лосини та короткий спортивний топ. Також на руці був годинник, що відслідковує активність під час проведення тренування.

Відео вона змонтувала маленькими кадрами по декілька секунд кожний. На одному з кардів Ксенія виконує сідничний мостик, завдяки якому качаються м’язи саме сідниць та задньої поверхності бедра. Ця вправа є однією з найефективніших, тому, якщо хтось бажає, можете взяти на замітку.

“Якщо я вам скажу, що єдина проблема у вашому житті – це ви? Якщо впораєтесь із собою, то інші проблеми стануть маленьким горішком у ваших руках. Перевірте самі”, – підписала відео дівчина.

Прихильники Ксенії з захватом відреагували на її фігуру та спортивні вправи:

  • “Дівчата 18 років можуть вам лише позаздрити”,
  • “Красотка!”,
  • “Ви дуже гарно виглядаєте, справжній приклад для наслідування!”.

Нещодавно акторка розповіла, що відвідала побачення з таємним незнайомцем, який написав їй листа та залишив на авто послання. Побачення відбувалось у одному з закладів столиці. На неї чекала романтична обстановка, просто у стилі “Холостячки”. Свічки, хороші напої, смачна їжа. Ксенія залишилась дуже задоволеною таким приємним сюрпризом.

Дівчина отримала неймовірний букет троянд в знак прихильності від свого кавалера. Зірка чесно розповіла, що не хоче ділитися подробицями особистого життя, бо це ще рановато, але от побачення її було на вищому рівні.

Ксенія була дуже задоволена
Ксенія була дуже задоволена

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини