Більше не може приховувати округлий живіт: в Мережі з’явилися фото вчетверте вагітної Катерини Осадчої

В Мережі активно обговорюють четверту вагітність зіркової телеведучої Катерини Осадчої після опублікованих світлин з фіналу Голосу країни-12. Невже Юрій Горбунов матиме омріяну доньку?

Відома українська телеведуча активно ділиться своїм життям та цікавими моментами своєї професії на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. Тому вона не могла не опублікувати фотографії з фіналу 12 сезону шоу “Голос країни”.

У допис Осадча додала світлини з переможницею цього сезону проекту Марією Квіткою, берегинею українського фольклору, яка виконала переможну пісню “Птах” гурту ДахаБраха і Сергія Жадана, та знімки з проведення шоу.

Однак останнє відео в каруселі поста з фіналу “Голосу країни-12” заінтригувало шанувальників відомої телеведучої найбільше. На ньому чітко видно округлий животик, який вільна срібляста сукня зі складками не змогла приховати, як слід. Також чоловік телеведучої Юрій Горбунов неодноразово казав, що мріє мати доньку.

Одна з підписниць написала, що, на її думку, у Юрія Горбунова скоро з’явиться донька.

Втім, поки що пара не робила ніяких оголошень стосовно четвертої вагітності Катерини Осадчої.

Про решту дітей зіркового подружжя

Перший син відомої телеведучої від першого шлюбу. Тоді 2001-го року у свої 18 Катерина вийшла заміж за 33-річного депутата та підприємця Олега Поліщука. Через рік у них на світ з’явився Ілля. Проте, їхній шлюб тривав недовго, і вже 2004-го року подружжя розійшлося.

Наразі 20-річний юнак навчається в Університеті Меріленду в США. Він не любить публічності, тому його зіркова мати майже не публікує з ним світлин на своїх сторінках у соціальних мережах.

Окрім нього, у Катерини Осадчої є двоє синів від теперішнього шлюбу з відомим телеведучим Юрієм Горбуновим. 18 лютого 2017 року в них народився син, якого назвали Іваном. Перші знімки малюка зіркове подружжя опублікувало лише на четвертий місяць від народження хлопчика. Наразі пара часто публікує фото з сином, при цьому не показуючи його обличчя.

Третьою дитиною Катерини Осадчої став син Данило, який народився 19 серпня 2021 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини