Розлученню бути чи не бути: Костянтин Меладзе вперше заговорив про Віру Брєжнєву після чуток про розлучення

Українська співачка Віра Брєжнєва після 24 лютого розірвала всі свої стосунки з сусідньою країною та поїхала до Польщі. На тлі чуток про її розставання з чоловіком Костянтином Меладзе він згадав про свою дружину.

Відома українська співачка Віра Брєжнєва 2015 року вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе, який має грузинське та українське громадянство. Наразі він мешкає у Москві.

Віра Брєжнєва своєю чергою після початку повномасштабного вторгнення на територію України розірвала будь-які зв’язки з сусідньою країною: вона виписала себе з помешкання у Підмосков’ї та завершила всі проекти по роботі на території росії. Однак, згодом медіа сусідньої країни почали повідомляти, що Віра Брєжнєва продовжує працювати там і навіть приїжджала влітку, аби перевірити стан справ.

Після 24 лютого вона переїхала до Польщі, де волонтерить, розфасовуючи гуманітарну допомогу для постраждалих українців.

Згадка Меладзе про свою дружину

Продюсер Костянтин Меладзе на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував дитяче фото дружини Віри Брєжнєвої. Підписав світлину виконавиці в дитинстві датою 22.11 та словами з популярної пісні співачки:

“Любов урятує світ”.

Зазначимо, що зірковий продюсер закрив можливість написання коментарів під цим дописом. Найімовірніше він не хоче відповідати та бачити безліч питань про його розлучення та особисте життя загалом.

Що відомо про можливе розлучення подружжя?

Як повідомляють ЗМІ, розлучення цього зіркового подружжя можливе через різні політичні погляди Віри Брєжнєвої і Костянтина Меладзе.

В одному з інтерв’ю Славі Дьоміну відомий рунолог Денис Маклашевський поділився новими подробицями про особисте життя співачки. Як зазначає Маклашевський, руни повідомляють йому, що у виконавиці вже взагалі інше життя. У неї навіть з’явився новий обранець, як повідомляє рунолог.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини