ТОП-5 українських зірок, яких переслідували фанати: Злата Огнєвіч, Слава Камінська та інші

Популярність - це не завжди добре. Українським співачкам доводилось втікати від прихильників, що вимагали до себе більше уваги, ніж всі інші.

Нерідко трапляється таке, що зірки скаржаться на своїх прихильників. Звісно, не на всіх, але є винятки. Співачки розповіли, як прихильники переслідували їх і намагались порушити особистий простір.

Анна Добриднєва

За Анною вже не перший рік слідкує якийсь божевільний чоловік. Він пише її рідним та їй листи з погрозами, говорячи про те, що він знає, де вона живе. Через ці погрози Анна змінила спортзал та з острахом ходить вулицями рідного міста. Співачка абсолютно не знає, як виглядає переслідувач і ретельно вдивляється в кожне підозріле обличчя.

Злата Огнєвіч

На Злату у 2019 біля її ж власного будинку напав чоловік. Їй пощастило, адже поряд був водій, що захистив дівчину і викликав поліцію, яка затримала нападника.
Перед цим нападом, Злата розповідала, що їй присилають погрози у соціальній мережі. Після того, як його затримали, він далі пише погрози. Дівчині страшно, адже цей чоловік знає де вона живе.

Слава Камінська

Поки погрози не продовжуться
Поки погрози не продовжуються

Співачка розповіла, що її засипає листами з погрозами невідомий чоловік у соціальних мережах. Коли Слава блокує профіль чоловіка, він створює новий, щоб продовжити свої погрози. В 2019 році в будинок співачки намагався проникнути незнайомець.

Jerry Heil

Співачка була дуже налякана через фото
Співачка була дуже налякана через фото

Ця співачка була вимушена переїхати, тому що черговий ненормальний прихильник надсилав погрози. Одного дня, чоловік надіслав їй фотографії її балкону, що доводить те, що він знав точне місце проживання. Дівчина переїхала і погрози припинилися.

Христина Соловій

У 2018 році Христина потерпіла атаку невідомого хакера, який поширював її особисті дані, зривав продажі квитків на її концерти та атакував усі соціальні мережі. Співачка звернулася до поліції та молодого чоловіка затримали.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини