Колишню красу не повернути: ви втратите мову, побачивши, як зараз виглядає подруга Шуріка з “Операції Ы”

Роль подружки Шуріка з відомого фільму зіграла акторка Наталія Селезньова. Як зараз виглядає жінка, чи залишилась такою ж привабливою, як в кіно?

Дівчинку Ліду з кіно про Шуріка зіграла акторка Наталія Селезньова. Акторка почала свій шлях з раннього віку. То яким був життєвий шлях акторки?

В 22 роки вона закохалася з першого погляду в Володимира Андрєєва, який був у шлюбі 7 років з акторкою Наталією Архангельською. Актор разом із Селезньовою знімався в картині “Каліф-лелека”. Вона грала там принцесу, а Андрій – роль Каліфа.

Наталія Селезньова в молодості і зараз
Наталія Селезньова в молодості і зараз

Дівчина відразу закохалася в нього, хоч знала, що він одружений. Це її зовсім не зупинило, вона досягла того, що чоловік пішов від своєї дружини до неї. Пара зіграла весілля у 1968 році, а через рік дівчина народила йому сина Єгора, який пізніше став дипломатом.

Наталія була дуже ревнивою особою, але в сім’ї ніколи не виникало суперечок та скандалів. Андрій багато чому зміг навчити свою молоду дружину. Вони разом брали участь у різноманітних спектаклях та зустрічалися зі своїми прихильниками.

В 90-ті вона дуже сильно захворіла. Їй зробили операцію на щитовидній залозі та пошкодили голосові зв’язки. Це сталося перед тим, як вона мала озвучувати фільм. Попри слова лікарів, що швидкого одужання не буде та й взагалі на одужання сподіватись марно, режисер фільму, який вона мала озвучувати, відмовився брати когось іншого і чекав. Також спектаклі з участю дівчини перенесли до часів, поки їй не стане краще. Така колосальна підтримка стала їй мотивацією для швидкого одужання, за рік вона повністю повернулась до роботи.

аппапа
Віра від друзів та когел допомогла одужати

В 2014 році жінка зіграла свою крайню роль у кіно. Вона пошкодила шийку бедра, це поставило крапку на її грі в кіно. Після цієї невдачі, невдовзі з життя пішов її чоловік і вона стала вдовою. Впоратися з самотністю їй допомагала її сім’я. Сама Наталія розповідала, що ці негаразди – це плата за те, що вона забрала чоловіка з іншої сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини