Любить чоловіків у формі: Вітвіцька розповіла про брата-військового та ексчоловіка, який служить у ЗСУ

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про свого рідного брата та колишнього чоловіка, що служать у Збройних Силах України. Також вона поділилася, чи зійдуться вони з колишнім.

Брат зіркової телеведучої Соломії Вітвіцької Сиверин служить у ЗСУ. Знаменитість зізнається, що з усіх сил намагається постійно та безперебійно підтримувати зв’язок зі своїм братом. Також вона всіляко допомагає йому. Зокрема, нещодавно телеведуча зібрала та відправила батальйону брата термобілизну від американського фонду Liberty Ukraine та сухпайки.

Соломія також окремо зазначає, що люди з-за кордону можуть спокійно жити та ні про ще не перейматися, але вони все одно допомагають, донатять, долучаються до зборів, скупляють важливі речі та передають їх українцям.

Зазначимо, що й дружина Сиверина Вітвіцького теж служить у Збройних Силах України.

Соломія Вітвіцька зі своїм братом та його дружиною
Соломія Вітвіцька зі своїм братом та його дружиною

Чи збирається Вітвіцька сходитись з чоловіком?

Окрім рідного брата та його дружини у Соломії Вітвіцької є ще один чоловік, який працює військовослужбовцем. Це її колишній обранець режисер Влад Кочатков. Зірка розповіла, що все одно підтримує зв’язок і з ним, дізнається чи все гаразд у Влада та допомагає ексчоловікові чим може.

Влад Кочатков
Влад Кочатков

Однак, шанувальників пари вона просить не активізовуватися, адже вона з Владом Кочатковим не будуть сходитися, тому що в пари залишились максимально дружні стосунки, адже це, як зізнається ведуча, виходить у них краще, ніж бути чоловіком та дружиною.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька та Владислав Кочатков були одружені вісім років перед тим, як офіційно розірвати свої подружні стосунки у 2020 році. Після цього колишній чоловік зірки волонтерив, але доволі швидко став військовослужбовцем. Сама телеведуча теж активно займалась волонтерською діяльністю, чим і займається нині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини