Коля Сєрга показав фото з Валерієм Залужним, який приїхав на передову: “Я не знаю, що може надихнути більше”

Популярний співак Коля Сєрга, а нині захисник, показав унікальне фото з Валерієм Залужним, який відвідав наших військовослужбовців на Запорізькому напрямку.

Український співак і захисник, Коля Сєрга, опублікував фотографію на своїй сторінці в Інстаграмі, яка розтопила серця багатьох прихильників. На знімку він зображений разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України, Валерієм Залужним, та главою Генштабу ЗСУ, інспіруючи всіх своїми словами та образом. Спільна фотографія артиста та головних захисників країни стала відображенням справжнього духу об’єднання та відданості, яке переплітається в кожному українці, незалежно від його сфери діяльності.

“Я не знаю що може надихнути більше, ніж зустріч з Главкомом ЗСУ Валерієм Федоровичем Залужним і начальником ГШ ЗСУ Сергієм Олександровичем Шапталою на позиціях наших воїнів Запорізького напрямку”, — написав музикант у своєму пості.

У коментарях — справжнє захоплення та слова гордості за земляків, а також прославляння наших захисників, які просто зараз боронять нашу Україну.

Микола, який приєднався до Збройних Сил України у 2022 році, не раз розповідав про свій шлях в армію та свою відданість службі. Вже через два дні після призову, він почав дарувати концерти щовечора, піднімаючи мораль бійців та підтримуючи їхню мужність.

Відомий музикант Коля Сєрга зізнався, що має комунікацію із росіянами
Коля Сєрга показав фото з передової разом з Валерієм Залужним

Сєрга не лише прославився музичною кар’єрою, але і своєю військовою службою. Він досягнув звання старшого лейтенанта та отримав Орден “За мужність” III ступеня 23 серпня 2022 року.

А ось зіркова хвороба, судячи зі слів артиста — це зовсім не про нього. Виявляється його командир навіть не підозрював, що серед простих хлопців служить справжня зірка. Проте, так тривати довго не могло і в один прекрасний момент всі дізналися про музиканта.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини