Влетів на гроші: Каньє Вест має платити значну суму аліментів після розлучення з Кім Кардаш’ян

Зіркове подружжя Вест-Кардаш'ян вичерпало себе вже давно, тому розлучення було цілком логічним. І от, коли це вже сталося, постало питання, яку суму аліментів має виплатити зірковий батьком чотирьом дітям?

Відомий репер Каньє Вест та зірка реаліті-шоу про свою родину Кім Кардаш’ян офіційно розлучилися після двох років проживання нарізно, цікавих заяв та нових коханих.

Нагадаємо, що пара познайомилася 2012-го року. За рік у них народився первісток Норт, після чого Вест зробив пропозицію руки та серця коханій. 2014-го року Кім та Каньє стали чоловіком та дружиною.

Після цього в їхній сім’ї з’явилися ще троє нащадків: Сейнт народився у 2015 році, 2018-го року в подружжя на світ з’явилась Чикаго, а наступного року — син Псалм.

Родина Вест-Кардаш'ян
Родина Вест-Кардаш’ян

Про розлучення зіркового подружжя авдиторії стало відомо минулого року. Тоді Кім подала відповідні документи.

Про аліменти та опіку над дітьми

Пара довго не могла визначитися з тим, як розділити опіку над дітьми, однак прийшла згоди, що спільний догляд та виховання 9-річного Норта, 7-річного Сейнта, 4-річного Чикаго та 3-річного Псалма буде найкращим рішенням.

За рішенням суду, Каньє Вест тепер має щомісяця виплачувати 200 тисяч доларів у вигляді аліментів для дітей. Репер має перераховувати ці гроші в перший день місяця. Окрім цього, він порівну з Кім розділив витрати на освіту та безпеку дітей.

А щодо спільного майна поділ відбувся за шлюбним договором. Наприклад, за кожний прожитий рік Кім отримає від колишнього обранця 1 мільйон доларів.

Кім з дітьми
Кім з дітьми

Як склалися долі зірок, коли вони більше не разом

Кім Кардаш’ян доволі швидко знайшла нового коханого. Ним став на 13 років молодший за неї гуморист Піт Девідсон. На що Каньє відреагував негативно, адже йому не сподобалось, як швидко його колишня дружина знайшла собі коханого, та, як той легко вже встиг влитися у родину. Однак, пара пробула разом лише 9 місяців, після чого вони розійшлися, бо були на різних життєвих стадіях.

Кім Кардаш'ян і Піт Девідсон
Кім Кардаш’ян і Піт Девідсон

Каньє Вест своєю чергою не міг так легко прийняти нові романи своєї колишньої дружини, тому намагався цим якось маніпулювати, коли діло доходило до їхньої спільної опіки. Однак, сам за час розлучення встиг змінити не одну дівчину. Першою обраницею репера після Кім стала дуже схожа на неї модель Чейні Джонс.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини