Рубрики: Новини

“На стилі”: 41-річна Лілія Ребрик кардинально змінила зовнішній вигляд – пишні афрокучері та яскравий макіяж

Відома українська телеведуча та актриса змінила зачіску. Лілія Ребрик показала, як виглядає з пишними кучерями та яскравим макіяжем. Схоже, артистка готується до театрального виступу

Лілія Ребрик – відома українська телеведуча, яка займається не лише діяльністю на телебаченні, а й грі в театрі, часто дивує своїх прихильників несподіваними експериментами зі зовнішністю. Артисти завжди повинні бути готовими до різноманітних перевтілень, а Ребрик не лише завжди готова до такого, а й завжди з радістю сприймає зміни зовнішності.

Цього разу артистка знову змінила зачіску заради нової ролі. Лілія Ребрик вирішила не розповідати подробиць про майбутню виставу, тому, кого зіграє акторка, поки невідомо. Втім, зачіска дійсно пасує знаменитості.

Лілія Ребрик з новою зачіскою

На особистій сторінці української ведучої та актриси в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких їй одягають перуку – біляві афрокучері створили об’єм на голові та підкреслили витончені риси обличчя Лілії Ребрик.

Лілія Ребрик з новою зачіскою за лаштунками театральної сцени

Пізніше знаменитість показала свій зовнішній вигляд на повний зріст. Так, зачіску Лілії Ребрик зробити встигли, проте вбратись у сценічний одяг вона не встигла. Отож, в Інстаргам-історіях актриса постала в сірих блискучих лосинах та кофтині такого ж кольору. Також зірка була одягнена в білу футболку з зображенням зірки.

Лілія Ребрик коротко та зрозуміло прокоментувала свій наряд. Так, у підписі до одної з опублікованих фотографій з’явилось лаконічне: “На стилі”. Варто зазначити, що українська актриса була в хорошому настрої, адже на кадрах вона позувала з щирою усмішкою та блискучими очима. Лілії Ребрик вдалось подарувати своїм шанувальникам часточку хорошого настрою.

Українська актриса показала, як виглядає її образ із новою зачіскою

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком та дітьми до батьків у Чернівці. Знаменитість залишалась телеведучою ранкового шоу, проте деякий час вела його онлайн з батьківського дому.

Пізніше Лілія Ребрик разом з Андрієм Диким, чоловіком, вирішила повернутись до української столиці. Зараз артистка продовжує працювати ведучою, а також грає в театрі. Лілія Ребрик зізнавалась, що жити на два міста неймовірно важко. Втім, набагато важче так довго не бачити своїх дітей.

Поділитися