Була брюнеткою: як змінилась зачіска Олени Зеленської від студентства до президентства (ФОТО)

Олена Зеленська відома своїм почуттям неймовірним стилю та вишуканими й водночас простими й елегантними образами. А як змінилися за ці роки зачіски Першої леді?

Дружина президента України Олена Зеленська уміє вразити шанувальників своїми елегантними, простими та стильними образами. Її одяг максимально підходить званню Першої леді, як і її зачіска. Однак, вона не завжди ходила зі світлими та обережно вкладеними локонами.

Як змінилися зачіски Олени Зеленської?

Дівоче прізвище Першої леді України — Кияшко, а навчалася вона в одній школі з Володимиром Зеленським. Для здобуття вищої освіти архітектора вона обрала Криворізький національний університет. Тоді ж у неї зав’язалися стосунки з президентом нашої країни.

У молодості Олена Зеленська не слідкувала за тенденціями моди, а надавала перевагу зручності та комфорту. Вона одягала переважно джинси, футболки та кофти без прикрас. А стрижку мала коротку та світлу.

Олена Зеленська в юні роки
Олена Зеленська в юні роки

Стиль Олени Зеленської після весілля

До весілля пара пробула разом 8 років. На момент весільної церемонії Володимир Зеленський набував впізнаваності як гуморист, але все одно отримував доволі скромні гроші.

Для цієї важливої дати Олена Зеленська обрала просту білу сукню з пишною спідницею, яка була прикрашена рожевими квітами.

Навіть за ці роки Перша леді не зрадила своїй любові до коротких стрижок пшеничного кольору.

Фото з весілля Олени та Володимира Зеленських
Фото з весілля Олени та Володимира Зеленських

Зміни у стилі Олени Зеленської

Олена в молоді роки активно допомагала в написанні комедійних сценаріїв, адже мала до цього хист та володіла гострим почуттям гумору. Тоді її коханий мав вже більшу славу, і вона почала частіше з’являтися на публіці. Для виходів вона підбирала різні образи: від класики до чогось цікавішого.

Як Олена Зеленська раніше виходила на публіку?
Як Олена Зеленська раніше виходила на публіку?

Однак, популярність її не зачепила, а вона й надалі надавала перевагу комфортним образам.

Проте, після того, як її чоловік став президентом України, стиль Олени Зеленської зазнав кардинальних змін, адже вона мала відповідати статусу Першої леді — бути елегантною та вишуканою.

Нові стилі зачісок Першої леді
Нові стилі зачісок Першої леді

Тому її новими улюбленими образами стали вишукані та стримані сукні і костюми, а для зачісок вона переважно обирає зібрану укладку чи обережно вкладені розпущені локони. До речі, улюблену коротку стрижку вона перетворила на волосся середньої довжини.

Олена Зеленська та Перші леді інших країн
Олена Зеленська та Перші леді інших країн

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини