Поїхала до Франції на відпочинок, а залишилася ні з чим: Машу Єфросиніну пограбували у Європі

Маша Єфросиніна поїхала до Франції вирішити свої справи, а її пограбували. Як це сталося та чи допомогли їй знайти втрачене майно у чужій країні?

Українська телеведуча приїхала до Франції по справах, але стала жертвою шахраїв. Вона зняла номер у готелі, але її сейф був несправним, тому всі цінні речі, папери, документи та гроші довелося взяти з собою.

“Мій сейф у номері не працював, тому я поклала в сумочку і паспорт, і права, усі банківські картки. Я навіть зняла з карти немалу суму готівки, щоб не платити десь карткою. Сумку в мене просто вкрали, пок я не бачила, от і все”, – розповіла Маша Раміні Есхакзай.

Телеведуча була вражена добротою українців
Телеведуча була вражена добротою українців

Коли Маша дала розголосу про це у соціальних мережах, їй відповіло дуже багато українців, це потішило дівчину, тому що її не покинули у такій скрутній ситуації. Після цього інциденту Маша познайомилася з консулом.

“Мені відповіло дуже багато людей. Відразу допомогли відновити документи, знайшовся консул. Він мені все дуже просто та доступно пояснив і я зрозуміла, як влаштована система відновлення документів. Кожного разу, як ми потрапляємо до якоїсь країни, нам на телефон приходить телефонний номер посольства. Я думала, що це якийсь обман, але, як виявилося, це не так”, – поділилась враженнями телеведуча.

Машу переслідувала вдача після такого інциденту
Машу переслідувала вдача після такого інциденту

Окрім Франції, Маша зустріла добрих людей по дорозі додому. На одній із заправок вона не мала змоги заплатити карткою, бо її потрібно було заблокувати після пограбування. Якийсь незнайомець допоміг дівчині вирішити цю проблему. Дівчина з каси сказала, що за неї заплатив якийсь чоловік і пішов. Побачив, що Маша засмучена і в неї не виходить заплатити за себе, тому він просто заплатив.

“Я навіть не встигла йому подякувати”, – каже Єфросиніна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини