Рубрики: Новини

Голлівудського актора Жана-Клода Ван Дамма неочікувано “заскочили” на Заході України: приїхав без попередження

Відомий американський актор вирушив до Ужгорода. Що Жан-Клод Ван Дамм робив на Заході України та чому не розповів про свій приїзд – читайте в матеріалі

Голлівудський актор вирушив на Захід України, втім вирішив не повідомляти про свій таємний візит. Відомого американського актора помітили в одній з ужгородських лікарень, а на просторах Інтернету навіть з’явилась фотографія, на якій знаменитість позує разом з лікарем. Що відомо про Жан-Клода Ван Дамма та чому він приховав свій візит до України?

Жан-Клод Ван Дамм в Україні

Відомий американський актор вирушив на Захід України, а відомо про це стало після того, як ужгородський лікар, з яким знаменитість зустрівся в лікарні, опублікував фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі. Так, на новому кадрі актор позує разом із медиком у лікарні. На обличчі знаменитості сяє усмішка, а лікар, який стоїть поруч із ним, схоже, намагається приховати свої емоції.

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм разом з ужгородським лікарем

Медики приватної закарпатської лікарні підтвердили, що американський актор і дійсно приїхав до їхньої лікарні, проте розповідати деталі не захотіли. Більш того, лікарі зізнались, що знаменитість сам заборонив їм розголошувати будь-які деталі, що стосуються причин його приїзду до України – схоже, що Жан-Клод Ван Дамм не хоче, аби всі знали, що він робить в країні.

Українське медіа “ТСН” написали, що з власних джерел дізнались про те, що американський актор приїхав до України через погане самопочуття. Втім, дізнатись більше журналістам не вдалось. Нині залишається невідомим, де наразі знаходиться Жан-Клод Ван Дамм та куди вирушить далі.

Жан-Клод Ван Дамм завітав до України, втім розповідати про плани не захотів

Нагадаємо, що американський актор давно зустрічається з українкою Оленою Каверіною. Попри офіційний шлюб, знаменитість понад 11 років перебуває у стосунках з дівчиною та не приховує цього факту. 23 роки тому Жан-Клод Ван Дамм одружився з культуристкою Гледіс Португез, проте знаменитість не посоромився закрутити роман. До своєї коханої українки американський актор неодноразово навідувався до України. Так, наприклад, знаменитість приїжджав до української столиці 2020 року.

Поділитися